Ruime keuze snelle levering

Groot assortiment. Onderdeel gemakkelijk te vinden. Correcte afhandeling en snel onderdeel in huis!

`s avonds besteld volgende ochtend bezorgd

prima product snelle levering

Snelle verzending, artikelen als beschreven

Artikelen waren erg snel geleverd. Beschrijving op de website is duidelijk en alle bestelde onderdelen waren dan ook precies diegene die ik nodig had.

Ik was op zoek naar enkele onderdelen voor het koelkastje in de tweedehands caravan die we onlangs hebben gekocht. Deze onderdelen, van een ouder model koelkast, blijkt Parts.nl op voorraad te hebben. Makkelijk te vinden op de site, goed geprijsd en snel geleverd.

Ondersteuning is bijzonder goed

Omdat ik niet zeker wist of het artikel geschikt was voor mijn keukenmachine, heb ik dit als vraag gesteld. Binnen 24 uur had ik een positieve bevestiging inclusief link om het artikel te kunnen bestellen. Binnen 24 uur had ik het in huis en het paste inderdaad.

Goede service en product snel geleverd!

topbedrijf

hele goede service en snelle reactie op mijn mail. Goed advies en snel bezorgd.

Onderdeel snel te vinden, prijs ervoor oké en snel in huis!

Goede en snelle service

Uitgebreide onderdelen service, snel en goed.

Snelle goede service

Fijne website met duidelijke foto’s en gegevens. Alles verloopt soepel van bestellen tot ontvangen

Hele goede service!

Telefonisch wordt je super goed geholpen en denken positief mee. Problemen worden direct opgelost. Heel erg tevreden!!!!!

Onderdeel goed te vinden

Zeer groot assortiment

Duidelijke uitleg over product, deskundige hulp en fatsoenlijke prijzen.

correcte snelle heldere afwikkeling van opdracht

Bestelde product was kapot gegaan, maar dankzij de service kreeg ik een nieuwe opgestuurd

Snelle bezorging.

Vond mijn product snel op de site en zeer snel in huis.

Onderdeel besteld Snel geleverd Kunnen weer wassen

Bestelling snel en goed afgeleverd!

Even wat verwarring geweest over de benodigde adapter, maar Parts.NL heeft zeer adequaat en prettig gereageerd op mijn vraag en de adapter kosteloos toegestuurd. Chapeau voor de service die dit bedrijf heeft geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

Zeer correct en op tijd geleverd.

SNELLE sERVICE

Bestelling geplaatst snel afgehandeld. Complimenten. Ik zal de volgende bestelling zeker weer bi jullie plaatsen

Gebruiksvriendelijk website. Service super

Gebruiksvriendelijk website en een groot assortiment. Bestelde artikelen spoedig verstuurd. Extra credits voor de klantenservice! Ik ven zeer vriendelijk geholpen met een grote bereidwilligheid om mee te helpen aan een oplossing.

Correct en snelle levering

Correct en snelle levering

Zeer goed en duidelijk

Makkelijk vinden van onderdelen. Daarom zeer te vreden.

Perfecte service enverwerking

Tussen de bestelling en de levering zat maar een paar uur. Dit maak ik maar zelden mee. Ik zal zeker nog meer artikelen bij jullie bestellen. Bedankt, Arie Hotting.Arir

Geweldig snel

Super snel goed