precies wat ik nodig had

duidelijke website en prima en snel afgehandeld

Mee denken door de mensen en omdat product nog niet op voorraad was goed mail verkeer

Precies wat ik bedoel

Zoals al eerder ging er iets 'kleins' kapot in de vaatwasser...zoek-check-bestel en binnen 2 dagen alles wéér werkend met de juiste onderdelen. Topservice!

Op zondagmiddag besteld, maandagmiddag al geleverd! Duidelijke omschrijving van artikel

Hele goede en fijne ervarin

De website is makkelijk te vinden en hwt is ook een gebruiksvriendelujke website. Eerlijke prijs voor de originele onderdelen

De service is goed en ik ben tevreden met de onderdelen die ik heb besteld

Mijn Ervaring is voor de keren dat ik heb besteld zijn goed

Snel geleverd, in prima staat.

Manchet/deurrubber voor de wasmachine besteld, volgende dag binnen. Maar het vervangen gaat minder soepel, wat een vervelende klus is dat! Een beetje handig moet je hier wel voor zijn en een flinke portie doorzettingsvermogen is ook wel handig. Het filmpje heb je weinig aan want hoe hij er precies omheen gaat zie je niet. Uiteindelijk is het wel gelukt maar dankzij het geduld van mijn man want ik zou een nieuwe wasmachine besteld hebben :-). Een tip die al eerder gegeven is hier; leg de wasmachine op zijn achterkant en haal de voorkant eraf, dit gaat echt makkelijker.

Snel

Snel en goed

Heb 3 dagen achter elkaar een nieuw artilel gekregen zonder gezeur. Zeer vriendelijk en dat zal ik ook aan iedereen vertellen!!!!!

Snel bezorgt

uitstekende en snelle levering

De ene dag besteld, de andere dag geleverd. Perfect, je hoeft de deur niet uit !!

alles vat ik besteld heb ook gekregen

goede ervaring

Op tijd geleverd, juiste onderdelen

Goed om te kunnen zien bij welke producten het onderdeel hoort of niet hoort, zo kun je het juiste onderdeel kiezen.

Snelle levering top!!

Snelle levering. Ik ben zeer tevreden over het geleverde product. Top!!

Snel, correct kwaliteit

Een onderdeel voor een Philip tonduese bestelt op een zondag. Dinsdag in huis . Goede verpakking en communicatie over het proces van de levering

Ze bieden goede hulp en zijn goedkoop en bellen heel snel als het bestelde onderdeel is aangekomen. Zodra je bij dat filiaal besteld, betaal je zelfs geen verzendkosten. Dat maakt een groot verschil!

Vlot en goede bezorging

Goed produkt.

Onderdeel hogedrukreiniger: super geregeld

Onderdeel vd motor voor de hogedrukreiniger nodig. Bij Parts vind je dcht bizar veel. Snel geleverd.... echt n aanrader!

snel en juiste levering

snel en juiste levering, top

Bestelde onderdeel binnen 1 dag in huis. Keurig verpakt, zodat het niet beschadigd was. Onderdeel was breekbaar.

Snelle levering en prima product

Blij met deze aankoop en erg functioneel

Dik tevreden

Besteld en geleverd. Geen problemen gekend.

Snel en goed geleverd

Makkelijk te bestellen via site en vlot geleverd volgens afspraak

Snelle levering en goede aftersales

Bestelling werd snel geleverd, helaas bleek het artikel verkeerd gelabeld te zijn waardoor ik het verkeerde onderdeel heb ontvangen. Dit is keurig en snel opgelost door PartsNL

Super, wat afspraak is afspraak

Indien nog niet te leveren wordt netjes aangegeven wat klant wil wachten of geld terug

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE