Snelle levering, makkelijk op te zoeken in welk model de onderdelen passen. De winkel ging wel 15 minuten te laat open waardoor we eerst voor een dichte deur stonden.

Binnen 1 dag geleverd. Top

Zoekfunctie simpel, bestellen eenvoudig. Levering supersnel en netjes verpakt.

Snelle levering, merkonderdeel

Lastige speurtocht naar juiste condensator bracht me hier. Hier hadden ze exact de juiste en waa dit een merkproduct. Erg blij om de Kärcher weer te kunnen repareren.

Prima en vlotte levering

Originele scheerblad snel gevonden op de site en vlot geleverd.

Fijne uitleg, goede prijs

Fijne uitleg, goede prijs

Puntuele afhandeling

Alles op tijd en correct afgeleverd. Alleen ik had een iets ander product verwacht. Ik verwachtte een hulpstuk om een Karcherpistool te verbinden met een Nilfiskrioolontstopperslang. Als dit er wel is zou ik die graag omruilen. Laat even iets weten. BVD

Ik ben tevreden!

Ik had en deurtje voor een diepvriesvak van een koelkast besteld, helaas zat het deurtje kapot in de verpakking terwijl de doos van de bestelling nog puntgaaf was dus naar mijn mening kapot ingepakt. Dus tip! goed controleren bij inpakken. Na tel. Contact hebben ze meteen een nieuw deurtje gestuurd perfect. M vr gr. Hans

snellle service met goed advies en duidelijke communicatie

Onderdeel wat ik nodig had hadden ze snel gevonden en het werkt weer perfect communicatie en service is top en snelle verzending

Snel en correct

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd

Best seller.5+++++

Super.

Makkelijk en duidelijk

Prima en hele snelle levering

Zondag besteld en maandag in huis. Top geregeld tegen een goede prijs.

Gemakkelijk bestellen en supersnelle levering

Bestellen was heel eenvoudig en de levering de volgende dag. Perfect

Snelle en correcte levering van het juiste artikel

Product snel geleverd, zoals, afgesproken

Zeer snelle levering

Topklasse. Goed product.

Snelle bezorging !!!!!

Mijn bestelling zondag gedaan en word misschien vrijdag afgeleverd ,dus niet de zelfde verzonden zoals vermeld staat. Met bellen weet men niet als het verzonden is maar wel aangemeld bij DHL!!! Wacht het af .

Problemen bij bezorging werden keurig opgelost

DHL heeft helaas het pakket nooit bezorgd. Partsnl.heeft alsnog een nieuwe bestelling via PostNL geregeld. Keurige service!

Snel geleverd en produkt voldoet aan de verwachting .

Fijne website

Snelle levering. Ook voor het retour sturen duidelijk.

Tijdige levering

Een paar klikken verder en de bal rolt. Perfect!

Zoek, vindt en bestel.

Dit keer de vaatwasser defect. De moer van ontluchtingskamer gescheurd. Gelijk een fijnfilter mee besteld. Alles binnen 48 uur in huis. Vaatwasser iets verder gedemonterd en schoon gemaakt. Onze AEG vaatwasmachine loopt weer als een zonnetje met parts van PartsNL!

Snel m’n onderdelen in huis

Makkelijk juiste onderdeel kunnen vinden en deze was de volgende werkdag in huis, zodat we onze oven weer vlot konden gebruiken

Helemaal top

Super bedrijf ,zijn 24/7 open waar zie je dat nog. En ook nog eens orgineele producten op voorraad. Afgelopen zondag onderdeel besteld voor mijn Kärcher , maandag binnen. Hoe mooi kan dit zijn.

Afdichting

Makkelijk te vinden en zeer snel geleverd

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE