Snelle makkelijke en duidelijke website

Makkelijk en overzichtelijke site waarop je alles makkelijk kan bestellen

Onderdeel incompleet geleverd.

Ik heb een hogedruk aansluiting voor een Kärcher besteld op de afbeelding staan twee klemmen en wordt geleverd met 1 klem. Ik heb hiervoor een mail gestuurd en 1 week later nog geen reactie ontvangen. Inmiddels ergens anders de ontbrekende klem besteld.

Alles in huis

Het is eenvoudig te bestellen en de service is super. Als het product verkeerd is dan zoeken ze verder tot ze de goede hebben!

goede prijs en snel geleverd

duidelijke website

Heel snelle en goede service

Glasplaat in mijn koelkast brak spontaan bij het schoonmaken. Ik heb een nieuwe besteld en die was binnen 24 uur afgeleverd. Dank

Goede site

Goed geholpen via de chat en volgende dag geleverd

Snelle levering.

Levering was snel, maar jammer dat ik voor een brievenbuspakketje, het tarief moest betalen € 6,95 van een groot pakket. Ook was op deze manier het pakketje ook niet te volgen.

Goed verpakt.

Probleem perfect helpen oplossen

Onderdeel gevonden, de vragen keurig beantwoord met begeleidende offerte. Het probleem was met 2 dagen opgelost

Snel en keurig netjes

Zeer snelle levering!

Vriendelijke medewerker aan de telefoon. En zeer snelle levering.!

fantastisch

goede en snelle levering en op voorraad

Alles prima in orde!

Gigantisch aanbod van onderdelen. snelle afhandeling van bestelling Mooi compact maar toch degelijk verpakt, kon daardoor in brievenbus. Een aanrader, zonder twijfel!

Vlotte en transparante website

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Website overzichtelijk en snel verzonden en ontvangen

Duidelijke informatie en snelle levering voor originele onderdelen

Onderdelen voor reparatie van een lekkend zeefhuis (E15 storing) van een Bosch besteld. Levering de volgende dag, compleet en goed verpakt.

prima service

deskundig advies en super snelle levering

Vlot geleverd

Het onderdeel dat niet zomaar in een winkel te vinden was, kreeg ik door PartsNL via een winkel in de buurt snel binnen, met weinig transportkosten.

Overzichtelijk website en snelle levering

Snelle levering correct product

Vaatwaspomp Beko. Snel te vinden op website. Correct model en goede prijs

Rond uit voortreffelijk!

Snel geregeld, product zeer gemakkelijk gevonden, goede prijs en snel geleverd, wat wil je nog meer?

Duidelijke omschrijving van het artikel en supersnel geleverd!

Zeer snel geleverd komen de afspraken na

Ruim assortiment op diverse gebieden, snelle levering

Makkelijk online bestellen. Op tijd geleverd. En product voldoet aan de verwachting.

Positieve ervaring. Betrof 2 atag diepvrieskasten.

Snelle en juiste levering, eerlijke prijs

Ik heb een weerstand voor de oven besteld aan een juiste prijs. De levering werd snel en correct ontvangen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE