Zoals altijd supersnel geleverd

Klasse hoor

Keurige service, zowel aan de telefoon als per email

Heel prettig aan de telefoon geholpen, de update per e-mail zijn duidelijk.

Duidelijke site en snelle levering

Zoek, vind, bestel en betaal, ontvang, installeer

Verwarmingselement van de oven was stuk, ik vond hier snel het juiste onderdeel en was vlug klaar met het bestellen en betalen. De volgende dag kreeg ik het onderdeel binnen en half uur later had ik het gemonteerd. Wist hoe de montage moest door de handige instructie video op deze site. Al met al, topservice!

Echt top, het product paste precies qua afmetingen heel blij mee

Goede kwaliteit en goede service

snelle en goede levering

Ik had 2 koolstoffilters voor mijn afzuigkap besteld. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer de zending weg ging en bij de vervoerder was. Het produkt voldoet aan de verwachting en zal deze bij vervanging weer bij Parts.Nl bestellen.

Wasmachine spanveer was doorgeroest en Magnetron lampje was kapot, even zoeken naar de juiste onderdelen, in dit geval waren het dan geen originele onderdelen maar dat doet er niet toe, betaald en volgende dag ontvangen. ik heb alles weer werkend en in orde. Een echte aanrader om je onderdelen hier te bestellen om je apparatuur te kunnen repareren, dit is mijn tweede ervaring met deze webshop en ben uiterst tevreden.

Gewoon goed

Mijn eerste ervaring gewoon goed web site overzichtelijk de post was ook snel volgende dag had ik mijn onderdeel thuis en de prijs was ook heel goed .

Snel!

Zondagmiddag besteld en maandag al in huis. Supersnel en netjes verzonden. Erg blij met het product, bedankt!

Prima onderdeel, juiste type.

Snel geleverd.

Het juiste onderdeel en snel geleverd

Betrouwbaar en vakkundig bedrijf

Topservice

Supersnelle service...goed om weten als ik nog is iets nodig heb , zeer tevreden

Zondag besteld. Snel geleverd. Artikel was beetje prijzig, maar verder alles in orde.

Supersnelle levering en goed prijs

duidelijke website , meteen goed zichtbaar wel of geen btw incl. verzendkosten, heel snel geleverd

Overzichtelijk, snel, super

Overzichtelijk, snel, super

geweldig

Vlotte levering, goede service, Parts.nl is zeker aan te bevelen.

Goed product slechte retour service

Retour sturen moet via een Europees modelformulier voor herroeping en een RMA nr. daarna versturen op eigen rekening. Voor een product van nog geen 10 euro en al 5,99 betaald aan verzendkosten een slechte service. Het artikel zelf is prima voelt goed. En snel Verzonden. Vandaar wel aanbevolen

Kun je als klusser niet zonder.

Uren lang gezocht naar onderdeel voor een oven totdat ik via google Parts.nl tegenkwam. Met veel hulp van een vriendelijke mevrouw die mij afbeeldingen en schema's stuurde het juiste onderdeel gevonden. Was niet op voorraad maar ik kreeg een bestellijst waar de juiste nummers op waren ingevuld en deze ondertekend verzonden naar Parts.nl Vandaag werd het onderdeel bezorgd en alles werkt weer uitstekend. Wat een geluk dat ik Parts.nl heb gevonden. Wat een bijzonder goed bedrijf.

Mijn koelkast brand de binnenverlichting het niet Nu bij parts.nl een schakelaar besteld en geïnstalleerd en het werkt perfect. Geweldig en nog snel bezorgd. Aanrader

TOP BEDRIJF

Gisteren besteld vandaag op de mat. Direct geprobeerd en ook top kwaliteit

Bestellen, betalen, één dag eerder ontvangen, uitpakken, oude spul eruit, nieuw ontvangen erin, afwasmachine vullen, aanzetten, klaar.

Super happy

Really easy to place the order, quick delivery

Snelle levering, goede Service

Het juiste artikel ontvangen dankzij duidelijke website. Snel bezorgd op aangegeven tijd.

Het product is goed

Het product is goed en zoals ik had verwacht, maar de levering is niet goed, het zou op een dag naar mij worden verzonden, maar ik heb vier dagen gewacht en het veroorzaakte een probleem met mijn gasten die kwamen, en ik had geen het product totdat ik het gebruikte en deeg en eten maakte.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE