Goede kwaliteit en service.

Geweldige service,zeer snel in huis

Duidelijke site geleverd op tijd

Vlotte service

Zondag besteld en maandag al geleverd.

Snel, inzichtelijk, goed en compleet

Bestelling van de onderdelen zijn snel en inzichtelijk afgehandeld en goed en compleet geleverd.

De roosters passen precies

Ik geef jullie een 10

Artikel goed te vinden snelle levering

Op de site was het artikel goed te vinden. ook gekeken of het nog paste in mijnwet oudere magnetron. Vrijdag's besteld maandag geleverd.

snelle en efficiënte service

een dag na mijn bestelling had ik het gezochte artikel in huis. het gezochte artikel was overigens makkelijk te vonden in hun goede database. niets dan lof !

Goede duidelijke website, supersnelle levering, zodat we onze Karcher weer snel konden gebruiken.

Top product.

Doet wat het moet doen.

goede en snelle service

Snelle levering en perfect materiaal

Fijne en duidelijke webshop

Onderdeel wat ik nodig had snel gevonden op de website en supersnel in huis. Top

Product ontvangen op een prettige en snelle manier

Prettige ervaring

Snelle levering waarvoor compliment. Wel vind ik de verzendkosten hoog want het is afgewerkt als een brievenbuspakket en dat is een andere prijs dan een pakketbezorging. Dat is mijn enige minpunt.

Goede webshop, niet duur en snelle levering

Eerste keer. Snel juiste babylyss onderdelen kunnen vinden. Voor prima prijs en snel geleverd.

snel en goed geleverd

ook makkelijk dat factuur apart gemaild werd

Snel de juiste parts gevonden,snel ontvangen.

Super dus.

Super bedrijf

Ik heb een laden voor mijn vriezer besteld op zondagochtend en deze was maandag middag al in huis. Heb al vaker bij dit bedrijf besteld en de levering is echt super snel! Top ga zo door!

Goede originele en meestal goedkope merk onderdelen, snel geleverd krijgen!

Goede en snelle levering.

Snel geleverd, bespaart me een nieuwe keukenmachine

Onze Kenwood keukenmachine stopte er na 5 jaar mee. Nadat ik ‘m open had gemaakt bleek dat een as in het mechanisme was gebroken. Deze was gelukkig beschikbaar en werd snel geleverd. Half uurtje werk om de as te plaatsen en de machine werkt weer!

Slecht

Ik vind het niet zo erg dat ik voor het verzenden moet betalen,maar voor het terug sturen hier betaal ik ook dik voor. Heb een onderdeel besteld die 17 euro kost. Helaas was de verkeerde dus ik ging het terug sturen. Voor het verzenden had ik al bijna 6 euro betaald maar voor terug sturen nog 7,80 ...is dit normaal??? Tegenwoordig retourneren is bij elke site gratis.

Super en snel

Duidelijke site en netjes en snel geleverd

Wpro voor keramische kookplaten

Ik had wpro aangeraden gekregen van de Bauknecht en gebruikt maar de vlekken gaan niet weg waarvoor ik het gekocht heb, ben niet tevreden.

Bodemplaat scheerapparaat Philips

Mijn favoriete scheerapparaat werkt als nieuw! Makkelijke reparatie :)

Gemakkelijk te bestellen, snel en goed geleverd.

Super snelle levering

Makkelijk het juiste onderdeel kunnen vinden voor mijn espressomachine

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE