Besteld, betalad, gebeld, keurig te woord gestaan door de medewerker, en op de afgesproken dag geleverd! Keurig allemaal!

s’avonds besteld andere dag in huis!

makkelijke bestelsite, snel geleverd.

makkelijke bestelsite, snel geleverd.

Glasplaat voor magnetron besteld, keurig verpakt en snelle levering

heel goed

good

PartsNL doet wat ze beloven

Eenvoudig bestellen en de volgende dag in huis, een prima service naar de klant.

Super snel

In de ochtend besteld en in de avond al binnen, complimenten. En nog mooi kwaliteit ook.

Ik ben goed geholpen

Wat ik ook vroeg de antwoorden waren duidelijk en er is vakkundig gehandeld dank u wel

Goede ervaringen

Het product bestellen ging prima, maar waarom het pakje bij de buren werd afgeleverd terwijl ik gewoon thuis was is mij een raadsel!

Binnen een dag het juiste onderdeel ontvangen!

Makkelijk gevonden op de site en snel geleverd. Zeer tevreden.

Goede assistentie bij bepalen te bestellen onderdelen

Snel, efficient, duidelijke communicatie

prima en snelle service

Van mijn oude schaafmachine brak de aandrijfsnaar. PartsNL had 'm zowaar op voorraad. 's Avonds besteld, volgende middag al in huis. Perfect!

Prima vervanging van een onderdeel van mijn Nespresso Pixie

Eea past precies en functioneert naar behoren

bestelling en levering: verloopt snel en goed.

Via een overzichtelijke Website vond ik snel het gewenste product. Een dag later was het geleverd!

Mooi geleverd, keurig op tijd.

geweldige behulpzaamheid en service

Men heeft mij erg goed geholpen bij het uitzoeken van de juiste groentela. Toen deze later toch niet bleek te passen is dit perfect opgelost.

Ging perfect

Goed begeleid met e-mails bedankt.

Super snelle levering

Veel keuze in onderdelen, niet duur en supersnelle levering.

Prima geregeld

Het belangrijkste voor mijn was dat er een flimje te zien was hoe de greep gemonteerd moest worden heel duidelijk op deze manier kun je veel zelf en hoef je geen montuur te laten komen wat ook veel in de kosten bespaart.

Goed advies en snelle levering

Advies gevraagd via chat en e-mail. Heel snel deskundig advies gekregen en de volgende dag de bestelde onderdelen ontvangen.

Binnen één dag weer koffie uit een nieuwe pot!

Ik had de binnenkan van de koffiepot laten barsten. De kan was op voorraad en binnen 24 uur konden wij weer koffie zetten.

Zeer goede eerste ervaring !!

Onderdeel van de magnetron opgezocht, besteld en twee dagen later in huis !! Past precies, erg blij mee

Artikelen moeilij te vinden

Artikelen besteld mbv de chatfuncie. Resultaat : artikelen kwamen in de verste verte niet overeen met hetgeen ik nodig had. Terug sturen is zo mogelijk nog lastiger. Kortom geen toegankelijke webwinkel

Snel en goed geleverd

Behulpzaam

Zeer behulpzaam personeel snelle levering zeer tevreden !!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE