Super snelle levering

Precies gevonden wat ik nodig had voor 'n fijn prijsje

Snelle en adequate levering van onderdeel koelkast Siemens

Via een goede website met veel mogelijkheden wat betreft de keuze van onderdelen heel snel (en goed verpakt) in het bezit gekomen van het juiste onderdeel van onze oudere Siemens koelkast (flessenbak).

Snelle goede levering

Ovenlamp snel en goed geleverd!

Alles wat je besteld wordt heel netjes.verzorg.en zeer stevig ingepakt

Vele bedrijven kunnen hieraan een voorbeeld nemen en service is uitstekend,

Uitstekend en vriendelijke service(burg.vlughtlaan)

Besteld en zoals aangegeven kon ik het afhalen bij partsnlshop in Amsterdam west. Erg vriendelijk en goede service

Superkoffiemaalinrichting van DeLonghi ! Past en snel geleverd. Dank

Snelle goedkope oplossing

De motor die ik bestelde was snel geleverd. Ook de optie voor type nr etc is natuurlijk geweldig want je wil wel de goede bestellen.

supersnelle levering

Binnen een dag mijn draaiplateau geleverd. Duidelijk en snel het desbetreffende artikel kunnen vinden.

top en lekker dicht bij

snel geleverd

Het product werd snel en goed verpakt geleverd

Als ik weer eens iets nodig heb, dan weet ik waar ik het moet bestellen

Goede website

Vlot en correct

Super.

Buitengewoon snel en netjes.

Telefonisch besteld en na 3 dagen keurig geleverd!

Precies wat ik nodig had, binnen twee dagen in huis!

De site makkelijk te navigeren en het aanbod aan reserve delen is enorm! Nu alleen nog een link naar reparatie video's op YouTube en het is een one-stop-shop :)

Super service

Een tijdje geleden een artikel besteld maar kwam niet aan. Erover gebeld, nieuwe opgestuurd en de volgende dag al binnen. Topservice!

Duidelijk of je ‘part’ past op je machine, snelle levering en niet duur.

Het is een duidelijke website zodat je makkelijk het desgewenste product kan vinden. Ook niet al te duur en een snelle levering wat wel handig is omdat het soms om machines zoals de wasmachine gaat die je niet graag lang ‘mist’.

Duidelijke website, vlotte levering

Pakket uitgepakt, onderdeel gemonteerd paste goed en stofzuiger gebruiken. Prima

Supersnelle en correcte levering

Juiste materiaal en snelle levering

Uitstekend geholpen met speciale bestelling

Via chat met medewerker onderdeel kunnen bestellen dat niet in het assortiment van PartsNL zat.

Heel internet afgezocht en hier terechtgekomen , in een woord perfect

Snelle levering volgens afspraak.

Bestellen van een nieuwe zool voor mijn schuurmachine ging gemakkelijk. Snelle levering tegen goede prijs.

Op voorraad en supersnel geleverd

Per ongeluk de houder van de stofzak van mijn Philips stofzuiger ook weggegooid. Stom. Eind van de middag een nieuwe besteld en de volgende morgen om 10uur kon ik weer stofzuigen.

Prima en snelle levering, minder concurrerend op prijs voor hoge kosten brievenbuspakket

Goede omschrijving van producten

Hier kan je nog alles vinden wat je nodig hebt, waar een fabrikant het niet meer kan leveren. Makken zoeken en te vinden van de producten.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE