Super snel geleverd

Ik had het artikel snel nodig en meerdere site's bekeken maar parts.nl was de enige die de volgende dag kon leveren ipv 3 tot 4 dagen levertijd

Onderdeel opgezocht, besteld, betaald en snel in huis

Website duidelijk, kon het ATAG onderdeel snel vinden en besteld. Het feit dat je ook als 'gast' kunt bestellen is fijn. Prijs is goed en het bestellen makkelijk. Snel in huis.

Makkelijke site, netjes verpakt, prima prijs

Prima levering

Wat heeft deze firma een fijn uitgebreid assortiment en snelle levering

Correcte levering

Besteld onderdeel werd snel geleverd. Groot assortiment aan onderdelen.

Slecht

Ik vraag special en product aan krijg ik een product aangeboden die niet past te kort is en die ik niet mag terug sturen!

Ze doen wat ze beloven

Groot assortiment

Supersnel en betrouwbaar

Overzichtelijke site, veel producten

Ondanks dat het product niet in het assortiment stond, werd door shat tussenkomst het product gevonden, helaas maar een van de twee, het teveel betaalde bedrag werd snel terug gestort.

Snel, en goede service

Snel besteld, Snel geleverd En wordt keurig op de hoogte gehouden via de email.

Binnen één dag in huis!

Dankzij de slimme vragenlijst snel tot het gewenste product geleid!

Goede service, snelle levering

Handige website. Goede service.

snelle verzending, goed verpakt

snelle verzending, goed verpakt

Snel, goed verpakt en t juiste materiaal

Top bedrijf!

Gisteren een artikel besteld, vandaag al binnen. Het product past perfect. Wat een goed bedrijf!

Duidelijke site en snelle verzending

Men komt na wat men beloofd. Duidelijke site waardoor men ook direct de goede onderdelen kan bestellen. Voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis. Dit wordt beloofd en deze belofte komt men ook na. Niet de eerste keer dat ik hier bestel. Zo doorgaan.

Fantasties

Goede prijs verhouding snelle levering makkelijk te vinden op de web site ga zo door

Geweldige sevice

Bestelling volgende dag binnen. Ik had een verkeerde maat glazen draaiplateau voor de magnetron besteld. Ik belde met de klantenservice en zei stuurde mij een link naar het juiste artikel. Mijne retour gestuurd en in 3 dagen mijn geld terug. Vlot gegaan dus een zeer vriendelijk geholpen.

Van service gesproken !

Steeds een snelle en correcte levering van de goederen en aan zeer gunstige prijzen. Een aanrader, ook voor Belgisch klanten !

Snelle levering. Uitstekend product

De snelheid van leveren verbaasde mij weer, kan menig andere leverancier een voorbeeld aan nemen. Goed product geleverd. Makkelijke website

Alles prima

Snelle levering en een goed product!

Netjes op tijd

Product is zoals omschreven op de website. Netjes verpakt maar geen overbodige verpakkingsmaterialen gebruikt. Snelle levering. Zeer tevreden.

Zeer goede service.

Duidelijke website, supersnelle service, kortom de beste site om producten te bestellen!

snelle leverantie

goed product en vlotte correcte levering

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE