Een snelle levering van een kwalitatief goed product.

goed en snel

goed snel en correct

PartsNL levert prima service!

Het gewenste product is makkelijk in de webshop te vinden, de informatie over het bezorgmoment van de bestelling is top en de bestelling werd exact op het aangegeven moment geleverd.

Uitmuntend

Woensdag gezocht, gevonden bij parts.nl. Donderdag besteld en vrijdag middag stond mijn nieuwe deksel van mijn oude braun hakmolen te pronken in de keuken. Dit is service 1e klas. Vier maal een dikke duim om hoog.

Zoals het kan!

Reservedeel snel gevonden, besteld en de volgende dag af kunnen halen. Origineel onderdeel kunnen plaatsen.

Prima en snelle service

Mijn artikel betrof een handvat voor de vrieskast, de vorige was snel na aanschaf kapot gegaan. Zonder problemen een nieuwe besteld en de volgende dag in huis. Het kapotte artikel is terugbetaald. Overigens heeft PartsNL een zeer groot assortiment.

net bedrijf met een groot assortiment en goede service

net bedrijf met een groot assortiment en goede service

Uitstekende website

Ruim assortiment, goedkoop, snel geleverd en wordt prima op de hoogte gehouden van wanneer het pakketje aankomt.

Stofzuiger onderdelen snel ontvangen en past perfect

Zakloze stofzuiger is nog perfect, maar slang geknikt en mondstuk etc. ver versleten waardoor de kop steeds uit de steel schoot. Typenummer ingeklopt, onderdelen geselecteerd en volgende dag bezorgd. Stofzuiger voor een paar tientjes weer als nieuw! Dat is geen geld ten opzichte van de nieuwprijs van de gehele stofzuiger. Kan er weer een paar jaar tegen. Fijn geregeld dus!

Prima besteld en de volgende dag geleverd

Prima service In 1 dag geregeld wat bijna geen bedrijf lukt

Precies wat ik nodig had

Precies wat ik nodig had

Good gehuilpen ik geef jullie 8is jammer dat ik kan niet

Jammer dat jullie kan mij niet helpen met mij onder delen. Maar ik ben tros op alles .

Fijn geregeld

Fijn om bij locatie in de buurt op te kunnen halen

Eenvoudig bestellen, snelle service

Eenvoudige site, makkelijk om een bestelling te plaatsen, snelle service aan huis.

geweldig

alles corect af gehandelt

Snelle levering in de winkel goede service

Altijd vervelend als de droger stuk gaat. Dankzij de snelle levering konde we snel de droger malen en doet de droger het weer.

Gewoon. GOED!!

Gemakkelijk en duidelijk te bestellen. Netjes de dag erna al in huis. Chapeau.

Super service

Altijd goede service en snelle bezorging - dank je wel XXXXXXX

Goed doorzoekbare onderdelendatabase van enorme voorraad onderdelen

Ik had het betreffende artikel in een paar minuten al gevonden. Zelfs een foto erbij en dat zie je niet overal. Dan weet je dus zeker dat het het juiste artikel is. €11,53 is een stuk goedkoper dan een droger.

Snelle levering.

Zondag middag besteld en maandag al in huis. De onderdelen zijn zeer voordelig. Perfect!

uitstekend

uitstekend

Snel en uitstekende service

Ik zocht een nieuw onderdeel voor de Kenwood keukenmachine. Deze heb ik gevonden bij PartsNL. Nergens te krijgen maar wel bij PartsNL. Snelle levering en het werkt prima. Dank

Snelle levering van de juiste onderdelen.

Gemakkelijk vinden van specifieke onderdelen. Daarna snel geleverd, een aanrader.

Perfecte levering van goed materiaal

Via de website kon ik het juiste materiaal vinden voor de vervanging van de scharnieren van onze koelkast. Hetr werd op de juiste tijd geleverd en de installatie verliep via de duidelijke handleiding zonder problemen.

Het juiste onderdeel , snelle levering ,Faire prijs

15 Weegschaalstraat