TOP

Prima service en snel geleverd. Top

Snel geleverd, werkte goed.

Even zoeken op het onderdeel, daarna besteld, volgende dag binnen en de wasmachine doet het weer!

Voldoende

Ik kreeg snel reactie op mijn mails, dat is fijn. Het was jammer dat het zoveel mails kostte voordat het juiste onderdeel gezocht kon worden. Het ging om een Whirpool voor Ikea onderdeel en hoewel ik drie keer foto's heb gestuurd van alles wat te fotograferen viel, bleef ik de opmerking krijgen dat daarmee het juiste serienummer niet te vinden was. Ik denk dat er bij PartsNL een aparte lijst met Ikea serienummers moet komen.

Prima artikel

Fohnborstel besteld en snel in huis.

Keurig

Keurig optijd

Excellent

Very fast and reliable

Snelle levering en pro-actief handelen

Onderdelen stonden reeds op bestelformulier. Ik hoefde alleen maar te accorderen.

Goede service, snel in huis !

Erg tevreden, Iets voor 22.00 besteld, we de volgende dag in huis !

Ik was heel blij

Ik wist niet hoe ik het juiste onderdeel van mij stofzuiger zou kunnen vinden . Ik was heel snel geholpen met makkelijke instructie. Een van de bestste ervaring

Goede

Goede service en prima retour zending ervaring

Prima, zoals te doen gebruikelijk.

Nu maak ik gebruik van een nieuw e-mailadres ( [email protected]) Al jaren klant van Parts.nl. Bevalt uitstekend!

prima service

een defecte accu, na berichtje zonder problemen direct nieuwe verstuurd

Super geregeld

's Middags besteld, artikel was duidelijk omschreven en de andere dag in huis

Top !

Top !

Snelle levering. Ondanks dat het fout ging door DHL, heeft Partsnl snel en adequaat gehandeld.

Ik was wat terughoudend bij de chatbox. Ik vond wel dat ik goed geholpen was, maar er zou nog contact met mij worden opgenomen over de onderdelen die ik nodig had, dus maar even afwachten... Ik had de volgende dag een mail met waar ik het typeplaatje kon vinden. Ik stuurde die en kreeg meteen een offerte toegestuurd, bestelde die en de volgende dag was het al verzonden, nog voor andere bestellingen die ik bij andere organisaties had gedaan. Ik heb daarom maar 1 woord voor de service: super!

De Website is heel duidelijk en het bestellen gaat eenvoudig en snel.

Snel gevonden en snel geleverd

Ik kon de benodigde producten snel vinden op de site. Na te hebben besteld zijn deze ook snel geleverd. Meteen even getest en goed bevonden. Prima voor elkaar dus.

Levering

Belachelijk om €1,99 te moeten betalen als je het in de winkel af wil halen.

D'origine et le moins cher

Bonjour, Produit de la marque ( Ici Kenwood), vraiment pas cher. L'écran sur votre site pour vérifier la compatibilité, est vraiment bien fait. I/2 pont en moins pour le choix de PostNl en livraison. Pour vos livraisons en Belgique, Bpost ou Bpost International est vraiment plus facile pour nous.( Système beaucoup plus souple) Hallo, Merkproduct (hier Kenwood), echt goedkoop. Het scherm op uw site om de compatibiliteit te controleren is echt goed gedaan. I/2 brug minder voor de keuze van PostNL bij bezorging. Voor je leveringen in België is Bpost of Bpost International echt makkelijker voor ons (veel flexibeler systeem)

Geweldig snel

In een woord geweldig.

Snelle levering, goed verpakt. Duidelijke site,

Eerlijk en correct

Ik had een als alternatief aanbevolen artikel besteld wat niet juist was. Heb mijn geld teruggekregen zonder dat ik het zelfs moest terugsturen. Heel correct behandeld geweest waarvoor dank.

Goede site netjes verpakt

Alles netjes verpakt en past allemaal netjes precies als afgebeeld op de site alleen jammer dat de bezorging er 3 dagen over dde ipv voor 22uur besteld dag er na geleverd maar dit lag aan de bezorg dienst

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE