Snelle levering, goed verpakt. Duidelijke site,

Eerlijk en correct

Ik had een als alternatief aanbevolen artikel besteld wat niet juist was. Heb mijn geld teruggekregen zonder dat ik het zelfs moest terugsturen. Heel correct behandeld geweest waarvoor dank.

Goede site netjes verpakt

Alles netjes verpakt en past allemaal netjes precies als afgebeeld op de site alleen jammer dat de bezorging er 3 dagen over dde ipv voor 22uur besteld dag er na geleverd maar dit lag aan de bezorg dienst

GOEDE INFO EN DEGELIJKE VERPAKKIJNG EN OP TIJD AFGELEVERD.

MOOIE WEBSHOP WAT HET BESTELLEN VAN EEN AANKOOP BEVOORDERD.

Precies wat ik nodig had

Snelle verzending en precies hetzelfde gevonden wat bij de magnetron stuk was.

Snel gevonden en geleverd

Onderdeel voor mijn koffie machine Duidelijke site en snel gevonden De volgende dag al geleverd top

besteld en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Onze Liebherr vrieskast uit 2011 heeft ooit een lade laten vallen en deze was gescheurd. jaren toch nog gewoon gebruikt, maar viel nu echt uit elkaar. Waar vind je nog een nieuwe lade? Via Google zoek opdracht kwam PartsNL in beeld en deze mensen hebben mij prima geholpen om het juiste type te achterhalen zodat ze de juiste lade konden opzenden. Vrijdag besteld en zaterdag al in huis. Uiteraard past de lade perfect en de Liebherr is weer als “ nieuw” . Geweldig tevreden en is zeer zeker aan te raden vooral ook voor de moeite die ze doen om het juiste onderdeel te achterhalen. Top

Gemakkelijk en snelle levering….

Geweldige site

Waterreservoir besteld, andere dag in huis.

Snelle service en originele onderdelen

Snelle service en originele onderdelen,moest even de klantenservice contacteren en dat werkte ook snel en prima. Dit verwacht ik van een webshop,vandaag bestellen morgen binnen.

Geen poespas zoals het hoort

Snel vakkundig en vriendelijk geholpen.

Communicatie is snel maar niet volledig

Ik heb een bestelling geplaatst op een donderdag voor 22u. Op de site staat vermeld dat als je je bestelling plaatst voor 22.00 u de bestelling binnen 1 a 2 werkdagen wordt verzonden. Echter, ik woon vlakbij Adam en het was de bedoeling dat ik de bestelling op zou halen op een dinsdag in Afoort waar de bestelling ook geleverd zou worden. Uiteindelijk is de bestelling geleverd op woensdag en was ik niet meer in Afoort. Hierover heb ik een mail gestuurd met 2 vragen: 1 vraag over is het niet verstandig om de website aan te passen als jullie dit niet kunnen garanderen en de tweede vraag ging over wanneer de bestelling geleverd zou worden. Het viel mij op dat alleen is ingegaan op de 2e vraag en niet op de 1e en dat vind ik jammer.

Gewoon doen wat je belooft en dat werkt

Prima duidelijke communicatie over de levertijd. Duurde wat langer maar ingelicht dus geen probleem.

Snelle service, binnen een dag geleverd!

Prima site, snelle actie en service

Prima , snel en juist bezorgd.

Duidelijke site en de onderdelen zijn goed te vinden.

Prima spul en paste tenminste.

Supersnelle service en was zoals omschreven op de site. Zal hier zeker nog een keer bestellen.

Goede en duidelijke site, goeie prijzen, snelle en degelijke service en levering

Goed te doen onderdelen te zoeken. Als je t ff niet weet prima hulp die je helpt.

Conform afspraak: correcte onderdeel en snel.

Start condensator voor een Itho afzuigkap besteld. Na 1 dag thuis bezorgd. Ingebouwd en het probleem was verholpen. Blij mee.

Gedaan wat gezegd was.

Vaak maak je mee, duurt iets langer, is niet helemaal goed gegaan. Hier niet, alles klopte gewoon!

Goede website en snelle levering.

Zeer goede website, waar een check ingebouwd zat of je het juiste onderdeel voor je had. In de middag besteld en de volgende dag al geleverd, binnen 1 dag.

Gewoon geweldig!

Onderdelen voor 3 verschillende dingen besteld op vrijdagavond. De volgende dag in de ochtend al geleverd in België. En alle onderdelen passen en werken. Super! Ik ben heel tevreden.

Ben op een uitstekende wijze geholpen.

De website verschafte mij niet voldoende duidelijkheid, Gebeld en uitgelegd waar ik naar opzoek was. Op een vakkundige en vriendelijke wijze geholpen en het probleem was opgelost.

Website ziet er betrouwbaar uit, snelle levering en keuze tussen origineel en alternatief!

Diepvries handgreep kapot, parts.nl door dochter geadviseerd. Duidelijke en betrouwbaar uitziende website (vooral voor ouderen zoals wij!) Andere dag geleverd en gemonteerd, klaar is kees!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE