Via chat binnen 60sec het juiste onderdeel aan geraden gekregen. Besteld voor een normale prijs!

Toppers

Heel fijne site/online shop voor al de producten te kopen van onderdelen. Ik heb hier nu voor de tweede keer besteld omdat ik weet dat hier de losse assocoires verkrijgbaar zijn voor al de huishoudelijke apparaten. Dankjewel voor u snelle levering tussen de feestdagen.

Goede service.

Na dat 2 x een defect onderdeel gekregen, werd er direct weer een nieuwe verstuurd. Het verzenden kan beter, omdat het onderdeel steeds gebroken is.

Goed produkt en snelle levering.

Goed produkt en snelle levering.

Vlotte levering, goede aftersales

Aantal onderdelen van onze magnetron van 17 jaar oud besteld, zelfs deze nog in het assortiment. Helaas heb ik een verkeerd draaiplateau aangeklikt, na een belletje was een retour zo geregeld. Spijtig genoeg was het juiste type niet meer leverbaar, heeft de dame van de klantenservice geconstateerd. Hadden een 10 gekregen als de retourkosten gratis waren, maar dat stond duidelijk in hun voorwaarden. Verder top!

Lang gezocht en hier gevonden

Je wilt niet weten hoe duur de rubberen voetjes voor een magnetron rooster zijn. Ik heb onderdelenwinkels en het internet afgestruind om dit voor een redelijke prijs te krijgen. Uiteindelijk kon ik daarvoor het beste bij Parts terecht. Besteld en de volgende dag in huis. Weer een probleem opgelost.

retourneren zeer snel afgehandeld.

Juiste onderdeel, snel verstuurd.

precies zoals het zou moeten :-)

Ruim assortiment snelle verzending

Ruim assortiment en snelle verzending. Helaas ging het fit bij DHL. Waardoor het alsnog een dag later kwam

snelle levering passend product

als omschreven product

deskundig, behulpzaam en snelle bezorging

op zoek naar een onderdeel voor de kenwood stafmixer werd ik goed geholpen

Altijd vervelend als je vaatwasser het begeeft voor de feestdagen. Dan is het toch wel heel fijn als het artikel snel wordt geleverd.

Uitstekende service, redelijke prijzen

M'n Philips volautomatische espressomachine werkte niet meer en vond het een uitdaging om dit zelf te gaan repareren. Tijdens mijn online speurtocht naar onderdelen kwam ik op deze site terecht en heb inmiddels al wat parts besteld en mogen ontvangen. De parts hebben marktconforme prijzen, verder leveren ze een goede service door snel te leveren en consument goed te informeren over de status. Kortom: zeker een bedrijf/site om te raadplegen voor een gewenst onderdeel.

Makkelijk besteld en in de winkel duidelijk zo opgehaald.

Het apparaat gezocht op merk en type hierna het onderdeel betaald en andere dag lag het klaar. Mail bevestiging mee naar de winkel en zo vlot afgehaald top. Gr Jan

Geweldige samenwerking

Gezicht naar een stofzuigeronderdeel en via de chat uitstekend op weg geholpen en dan ook nog in de avond waarbij ik dacht dat het naar de volgende dag verplaatst zou worden. Echt heel netjes!

In de middag besteld, tussen kerst en oud en nieuw. De volgende morgen in huis en vaatwasser gerepareerd. Keurig geregeld, in tegenstelling tot andere webshop waar van alles beloofd wordt en niets geregeld. Heel tevreden

Goed kwaliteit en snel geleverd.

Snel en goed

Snel en goede service

Prima, snel geleverd, onderdeel zoals beschreven

Nieuwe handgreep voor 10 jaar oude actifry, paste perfect

Duidelijk en correct

Koffiekan besteld van Braun koffiezetapparaat. Je kunt duidelijk zoeken naar het typenummer, en zo kun je snel bestellen. De aflevering ging voorspoedig en t was de goede PASSENDE kan.

uitstekend

Heb gebeld omdat ik niet alle informatie kon vinden. Ben keurig geholpen door de klantenservice

Snel

Goede keus

Van telefonisch contact aflevering binnen 24 uur geredeld

Na contact te hebben gehad met de medewerker over advies van het artikel , heb ik direct de order geplaatst en nog geen dag later al geleverd . Ik kan niets anders zeggen dan top top top

Helaas was de afwasmachine lade te groot en moest deze retour.

Zeer snelle aflevering

Bestelling volgende dag al in huis. Waardeer de mogelijkheid om het onderdeel te checken "past dit onderdeel in mijn machine"

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE