Precies wat je nodig hebt!

Wasmachine hield er op het meest handige tijdstip mee op. Even de storingsnummers van de fabrikant nagelezen en het blijken de koolborstels te zijn. Snel contact met Parts.nl gezocht en de volgende ochtend direct een goed antwoord: er blijken in onze machine 2 soorten koolborstels mogelijk te zijn. Dus eerst de oude eruit gemonteerd met behulp van de duidelijke filmpjes van Parts. Daarna de juiste besteld en de volgende dag (31/12!) om 11.45uur alles in huis! Op naar een fris gewassen 2023! Bedankt Parts.nl! Top!

Snel geleverd.duidelijke website zeer tevreden

Snel geleverd.duidelijke website zeer tevreden

Heb bestelde was in voorraad en werd snel geleverd

Wat fijn dat alles op voorraad was

Ken je dat? Dat er opeens van alles afbreekt aan je huishoudelijke apparaten. Die al een paar jaar oud zijn maar nog te goed om te vervangen. Gelukkig heeft PartsNL ook van oudere apparaten allerlei onderdelen op voorraad. En na een dag al in huis. Ik ben er erg tevreden mee.

Zeer tevreden en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over het product

Goed en super snel geleverd

Snel besteld en werd snel geleverd in midder dan 24 uur top

Super service!

Tweede kerstdag een nieuw verwarmingselement voor onze oven besteld en de volgende dag al in huis! Onderdeel past perfect, makkelijk zelf te monteren en de oven doet het weer.

Snel en het juiste onderdeel

In 1 keer helemaal goed en de volgende dag geleverd. Toppers

snel en goed

mijn bestelling was de volgende dag goed verpakt in huis.

slecht

pakje niet aangekomen hoor niets meer van parts

Snel geleverd en precies wat ik moest hebben.

In de avond besteld. Volgende dag netjes bezorgd.

Snelle service. Ook verzending liep keurig

Snel er perfect,

Zoeken bestellen betalen krijgen

Goede snelle bezorging

Heb 1 ste kerstdag online besteld en wij ontvingen de bezorging 27 december sneller kan het niet top

Fijne winkel

Niet fijn als je je koffiekan stuk laat vallen, maar wel als je een andere kunt bijbestellen. Verpakking, verzorging, prijs en kwaliteit en assortiment: alles klopt.

Correct en snelle levering!

Adapter nodig voor kärcher stofzuiger (35mm) naar elektrisch gereedschap (22mm). Bij geen winkel te vinden. Gelukkig vond ik er 1 online bij partsnl. Deze besteld en volgende dag geleverd! Past perfect dus helemaal tevreden.

Klasse!

Fantastische website. Bij bestelling te controleren of het onderdeel "passend" (letterlijk) is. Belangrijk! Binnen een dag een klus geklaard waarvan ik dacht veel langer nodig te hebben. Prima.

Super snel geleverd

Keukenmachine weer als nieuw

Volgens de afspraak, zoals het hoort.

Mijn bestelde onderdeel schakelde niet goed dus netjes terug gestuurd. Binnen 5 werkdagen het volledige bedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Super, wat een fijn bedrij.

Top service!

Zeer goed geholpen via de chat. Fijn dat we losse onderdelen kunnen bestellen van een koelkast die toch al een tijdje oud is.

Snelle levering en product werkt

Snelle levering en product werkt. Geen gebruiksaanwijzing, misschien is dat iets wat nog toegevoegd zou kunnen worden

Duidelijk en snel

Het originele onderdeel besteld, de volgende dag in huis. Top!

Snel en goed

Onderdeel van mijn Kärcher kapot, op hun eigen site niet te vinden, bij PartsNL wel Meteen zakken voor de stofzuiger meebesteld, goedkoper dan origineel en super snel in huis

Professionele organisatie.

Bij PARTSNL. is, mijn ervaring, alles tot in de puntjes geregeld. Klantvriendelijkheid; afhandeling en after sales, zijn kerngegevens van PARTSNL.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE