Gevonden wat ik nodig heb en 12u later in huis.

'S avonds besteld volgende dag in huis, top!

Compleet en snel thuisgeleverd.

Goede service, acceptabele levertijd

Ik wist niet precies welk onderdeel ik nodig had. Werd daarin snel en accuraat geholpen. Levering was wat later, omdat 1 onderdeel niet op voorraad was (was een beetje deductie om daar achter te komen) maar ik heb alles gekregen wat ik nodig had en het werkt naar behoren.

Vlg. afspraak

Ervaring met ontvangen onderdelen kan ik nog niet aangeven; nog niet ingebouwd.

Hele fijne en behulpzame leverancier

Goede hulp gehad via de chat lijn om het juiste product te vinden

Fast delivery even in the middle of holidays.

Supersnel

Ondanks de feestdagen zeer snelle correcte levering!

Snel en goed

Binnen 24 uur gewoon geleverd. Is top

Duidelijke webshop en op tijd geleverd

Met een defecte wasmachine nét voor de kerst het serienummer ingevuld en een nieuw deurrelais besteld. De andere dag keurig op tijd bezorgd. We konden weer snel wasjes draaien… Super Groetjes Sander de Bruin

Snel en in 1 keer goed!

Prima website, snelle verzending. Een aanrader!

Goede onderdeel snel geleverd

Een rubber voor mijn vaatwasser was gescheurd. Via de website kon ik gemakkelijk het goede vervangende onderdeel vinden. Na bestelling was deze snel geleverd en nu lekt de vaatwasser niet meer.

Precies wat ik wilde, en snel bezorgd.

23 December besteld, en 24 december in huis. Beter kan niet.

Duidelijk in de communicatie.. er wordt mee gedacht in oplossingen

Het onderdeel snel gevonden en besteld tegen een goede prijs en snel geleverd

Snel simpel en goed

Supersnelle bezorging

Supersnelle bezorging

Afspraak 100% nagekomen

zie voorgaand veld

Snelle en goede service

Binnen een dag precies geleverd wat ik had besteld. Ruime keuze en goed prijs/kwaliteit verhouding.

Retour snel en prettig afgewikkeld

Ik had -foutje van mijzelf- een onderdeel (deksel mengkom Kenwood keukenmachine) ontvangen dat net niet helemaal paste. Op mijn retour anmelding werd per omgaande gereageerd en ik had binnen 3 dagen na terugzending het geld (ook de verzendkosten) weer keurig op mijn rekening staan.

Supersnel!

Wat een snelle service. Donderdagavond laat besteld, vrijdagmorgen vroeg al geleverd en ‘s avonds een heerlijke openschotel kunnen bakken. Top!

Razendsnelle levering

Net voor de Kerstdagen ging een interne klep op het diepvriesdeel van mijn koelkast kapot: een slechter moment was niet mogelijk. Toch heeft parts.nl me nog ruim op tijd een nieuwe klep bezorgd. Deze latere versie moest wel anders, met 4 schroefjes op het scharnier worden gemonteerd en die zaten er niet bij. Gelukkig had ik die nog ergens liggen en ook voor deze montage variant bleken al voorgeboorde gaten in de kast aanwezig.

Uitstekende service

Uitstekende service Snelheid en gemak van het verzenden van het verzoek

Snelle levering van het juiste onderdeel voor een goede prijs

Een manchet voor mijn wasmachine besteldt en de volgende dag geleverd. Perfect en ook nog eens de originele en tegen een goede prijs.

Prima service en snelle levering

In korte tijd 2 keer een ondeldeel voor de wasdroger besteld. Snelle levering en prima service! Daar waar de fabrikant van de wasdroger mijn vraag om informatie afdeed met "wij verkopen alleen onderdelen en geven geen advies, anders bel je maar een monteur", kreeg ik van Partsnl uitgebreid advies hoe het ondeldeel zelf te vervangen met daarbij een technische tekening waardoor klusje snel was geklaard (volgens site fabrikant moest dit door monteur gebeuren)! Kortom ik beveel Partsnl ten zeerste aan!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE