Mijn bestelling, een kerstcadeau is bij PostNL weggeraakt, maar ik kreeg direct en op tijd voor de Kerst een nieuwe toegezonden. Top.

Snel en goed

Super snelle levering zelfs rond de feestdagen

Originele product volgende dag geleverd

Via typenummer glasplaat van vriezer eenvoudig kunnen bestellen.

Alles prima

Alles prima, bestelling , op tijd geleverd, ook aardige bezorger. Ik ben tevreden!

goede informatie over levering

gemakkelijk verzending volgen en goede informatie hierover

service goed, snel geleverd.

Snelle en goede service

Super service

Vlotte en een super service

Snelle verzending. Super.

Snelle verzending .

Super uitsteken

Ik heb bij Parts nl welles meer producten bestelt en de kwaliteit die je kan bestellen zijn van uitstekende kwaliteit en de producten die die bij hun bestelt wordt goed verpakt en snel bezorger. En daarom raat en mensen aan om een keer op de site van Parts nl te kijken.

Snel en goed geleverd

Hetgeen ik.besteld had was de volgende dag en binnen En het was ook helemaal goed

Geweldig! Heel behulpzaam en vriendelijk

Snelle levering en alles is goed verpakt.

Altijd raak qua witgoedonderdelen

Magnetron deurschakelaar was verbrand. Even op de website gezocht en bingo. De volgende dag al in huis. Top assortiment en supersnel verzonden.

Slechte klantenservice, niet klant gericht

Makkelijk en snel 2 onderdelen besteld. 2 dagen later kwam het pakketje binnen. 1 onderdeel perfect. Andere onderdeel was iets anders dan ik had besteld. Een email gestuurd naar de klantenservice met foto en uitleg en krijg dag erna reactie met de vraag om wat voor apparaat gaat het? (Lijkt mij een onnodige vraag gezien duidelijk de bestelling en levering verschillend zijn, dat heeft niets te maken met waar het voor is). Dag daarna gebeld en krijg ik eerst ene kwartier een discussie over dat ik het verkeerd zou proberen te installeren. En vervolgens lijkt hun systeem niet op orde omdat mijn email niet goed terug is te vinden. Na een lang en licht geïrriteerd gesprek toch gelijk gekregen en als ik nog maals een foto stuurde zou ik toch het goede onderdeel krijgen, dus dat was fijn. Krijg ik een kwartier later een bericht dat het verstuurd word zodra het onderdeel dat nu door hun besteld is binnenkomt wat 2-6 weken kan duren. Voor een apparaat dat kapot is 3-6 weken wachten is erg vervelend, vooral als ik na 1 dag via een ander bedrijf het binnen en gerepareerd heb.

Heb het goede onderdeel hier kunnen vinden voor een oudere koffiemachine.

Top! Goed nieuw onderdeel kunnen plaatsen voor weinig geld. Een stuk goedkoper dan een hele nieuwe koffiemachine kopen, want dat is niet voor iedereen weggelegd in deze tijd! Snelle levering ook.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering. Goed verpakt.

service!!!!

eerst verkeerd onderdeel besteld door verwisseling 7 en 9 in produktmerk telefonisch gemeld kreeg meteen offerte boor goede onderdeel en sdvies over omruilen. fit is pas service!!!@

Zending op tijd binnen

Geweldig!

Na bestelling bleek onderdeel niet op voorraad. Werd netjes gebeld over een alternatief of eventueel annuleren van de bestelling. Vlotte levering en perfect passend deel.

Deskundig en snel

Snel advies en binnen 1 dag was het onderdeel binnen. Perfect.

Nvt

Zeer snelle en goede levering. Dank je wel.

Mijn ervaring staat hier boven. M.vr.gr. W. Bakker

Snelle levering en product zoals verwacht! Top!

Heel snelle levering! Product past perfect! Een dikke 10

Super snel

Een plankje van de koelkast ging stuk. Binnen dag de nieuwe in huis

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE