Vakkundige, vriendelijke en snelle service.

Kan niets verzinnen wat beter kon. Vriendelijke medewerker aan de telefoon, zonder wachttijd. Vlot hielp hij mij aan het benodigde artikelnummer. Via de website onderdeel besteld en volgende dag in huis. Mijn koelkast kan weer jaren mee.

Geweldig!

Op zondag onderdeel voor warmtepompdroger besteld. Maandag afgeleverd, dus erg snel. Machine draait weer.

Prima behandeling

Eerst telefonisch contact gehad. Erg prettig en het juiste artikel is aangekomen. Ik ben er blij mee. Bedankt!

Goed meegedacht

Ik had een probleem met de aandrijfas van mn kenwood. Het ging om het rubberen dopje dat kapot is, maar om daar nou een hele nieuwe aandrijfas voor te kopen van 60 euro... Gelukkig vond PartsNL losse dopjes voor de as (3 voor 3 euro); ik hoop dat het hiermee het probleem is opgelost.

Snel gevonden op uitstekende website

Door middel van de keuzehulp op de site PartsNL heb ik snel de juiste braadschaal gevonden die bij mijn magnetron combi oven past. De volgende dag werd het pakket bezorgd. Uitstekende kwaliteit.

Zeer snelle levering

Correct en snel geleverd heel veel artikelen

Geleverd wat ik zocht. Snel

Supersnel bezorgd

Op zondag besteld en op maandag bezorgd. Terwijl dinsdag was aangegeven als bezorgdag. Top geregeld!

Goede info over de producten

Ik zocht een specifieke schaal voor mijn magnetron en kreeg goede feedback

Advies gevraagd en gekregen: WAARDELOOS!!!

Eerst advies gevraagd voor een, weliswaar oude, koelkast thermostaat. Advies kwam hierop neer: is te oud om passend onderdeel te vinden, koop een nieuwe. Zelf dan maar op onderzoek en op hoop van zegen een vervangthermostaat besteld. Duurde haast een week voor hij geleverd werd, inbouwen was een half uurtje en koelkast werkt weer perfect.

Snelle levering perfect!

De ophangveer van mijn wasmachine was defect. Na wat Googelen kwam ik bij jullie website terecht. Daar vond ik precies (en snel) de juiste ophangveer voor mijn wastrommel. Helaas waren wij net niet thuis voor de aflevering via DHL, maar perfect via DHL opgelost en bij een DHL pakketautomaat mijn veer zelf op kunnen halen waardoor ik mijn wasmachine weer snel heb kunnen repareren en mijn wasmachine weer draait als nooit tevoren. Dus PartsNL is door mij zeker aan te bevelen!

Verder goed,maar er is geen beschrijving bij hoe ik moet retouneren

Artikel past niet ondanksdat alle gegevens van artikelenreeks was doorgegeven, maar hoe moet ik het retouneren Dat staat er dan niet bij

Fijn winkelen

Onderdelen makkelijk te vinden en snel geleverd

Goeie service

Nieuw flessenvak besteld voor mijn koelkast volgende dag ontvangen maar helaas was deze kapot aangekomen, contact gehad hierover en na het sturen van een mailtje incl foto van het kapotte flessenvak direct een nieuwe toegestuurd gekregen en ook weer direct de volgende dag ontvangen, echt super snelle en nette service

Snelle en prima service. Duidelijke website om te kunnen bestellen. Makkelijk om je type te vinden.

Goede snelle service

Oven kapot, maar met onderdelen van parts en de instructie film weer zelf kunnen repareren!

Niet bezorgt

Mijn bestelling met trackingcode 73240080002112 zou op 13 december door gsl bezorgt worden, is er nu nog steeds niet!

Besteld en 1 dag later bezorgd

Goede prijs kwaliteits verhouding. Juiste onderdeel en zeer goed verpakt

Supersnelle levering

Binnen 24u mijn pakket ontvangen. Enorm bedankt!

Makkelijk onderdelen te vinden via website en supersnelle levering, prijzen zijn goed, goedkoper dan heel apparaat te moeten vervangen

Super snelle levering en betaalbaar

Goede webshop voor verschillende onderdelen. De prijzen zijn niet absurd hoog, zodat het toch het overwegen waard is om een apparaat niet helemaal te vervangen, maar hier een kijkje te nemen voor onderdelen.

Snelle goede levering

Zie boven

Moeilijk te vinden onderdeel snel geleverd

Backorders graag in pakbon vermelden. Scheelt weer correspondentie.

Goede service en er wordt snel gereageerd op berichten.

Ik zocht een nieuwe plateau voor mijn Samsung magnetron. Ik heb deze gevonden op de site en meteen besteld! Een dagje later was het geleverd en het plateau past perfect. Ik ben zeer tevreden!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE