Goede service en kwaliteit. Makkelijk bereikbaar.

heel erg tevreden.

al meerdere keren bestelling gedaan per mail en in de winkel en altijd tot grote tevredenheid.

Snelle, goede en keurige levering

Helemaal prima

Snelle, goede en keurige levering

Helemaal prima

Onderdeel gekocht en na 2 maanden defect. Nieuw onderdeel gratis toegezonden.ct

Prima zaak

Mijn bestelling werd snel geleverd. Helaas paste het bestelde onderdeel niet. Retourneren was echter geen probleem en zeer snel werd het betaalde bedrag incl. de verzendkosten teruggestort. Top!

Prima zaak

perfect

snelle en perfecte levering

perfect

snelle en perfecte levering

Snel en goed geleverd

Onderdeel op de site snel gevonden

En de volgende dag in huis en de afzuigkap werkt weer naar behoren

Goede snelle levering

Super goede behandeling

Goede snelle service

Ik had een verkeerd artikel besteld en kon deze gemakkelijk retour sturen en kreeg snel mijn geld terug. Ook nog het juiste artikel kunnen vinden via de hun zoek machine op merk .

Goede snelle service

Vlot en doeltreffend

De heldere website, de snelle verzending en de beloofde kwaliteit geven een goed gevoel!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE