Snel geleverd zoals beloofd

Het onderdeel wat ik had besteld voor mijn kapotte wasdroger is geleverd volgens afspraak. Mijn wasdroger werkt weer zoals het hoort.

Snel geleverd zoals beloofd

Wel raar dat ik betaal en het niet meer te krijgen is en dan moet wachten op retour van mijn geld

SUPER van begin tot eind

Heel bijzonder en zeer efficient onderdelen aankoop en daarbij tips voor de reparatie. Het zat meteen goed en alles heel helder. Dank je wel PARTS NL.

SUPER van begin tot eind

Een aanrader

Ruim assortiment, interessante prijzen, duidelijke communicatie en snelle levering. wat wil je nog meer?

Prima !

Snelle levering en goed verpakt !

Geweldige kennis en service.

Nieuwe koolborstels voor mijn wasmachine nodig. Ik kwam er niet uit, welke ik moest hebben, een kort telefoontje was voldoende om de goede te selecteren. De volgende dag had ik hem in huis en de machine draait weer als een zonnetje.

Een aanrader

Ruim assortiment, correcte communicatie, eerlijke prijzen en snelle levering. Wat wil je nog meer?

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE