Besteld en heel snelle levering , Top

Snelle service Top !!!

bijzonder correct.

Duidelijk aanbod via de site, een snelle afhandeling en een keurige afhandeling van de opdracht. Groet, F. van Barneveld

Goed geholpen en snel geleverd

Zelf kon ik het juiste onderdeel niet vinden en ook via de chatfunctie lukte dat niet meteen. Na het opvragen van een offerte waarin ik aangaf wat ik zocht kreeg ik binnen 2 minuten een e-mail met het juiste artike toegestuurd. Dat is nog eens service!

Snel het juiste onderdeel mogen ontvangen

Dezelfde dag nog een link ontvangen naar het juiste onderdeel, besteld en volgende dag al in huis!

Snel maar verkeerde onderdeel

Fijn dacht ik ik geef het serienummer etc. van mijn wasdroger op en dan krijg ik het juiste pluizenfilter. Maar helaas past het helemaal niet. Dus moet retour.

Heel erg goed snel

duidelijk en snelle levering

Snelle service en Goed op voorraad

Zeer tevreden. Ze hebben eigenlijk altijd alles wat je zoekt en dan ook nog meerdere opties en prijsklassen. Bovendien: Supersnelle levering!

Grote voorraad en snelle levering

Grote voorraad en snel geleverd. Onderdeel past perfect

Goed en snel

Hebben alles mooi site kun je alles snel vinden

Veel keuze, goede omschrijving

Veel keuze, gemakkellijk zoeken, goede omschrijving, nette prijzen, snelle levering

besteld en de dag erna ontvangen

Besteld, betaald en de dag erna ontvangen. Zeer tevreden.

Op tijd geleverd en goed ingepakt verzonden

Snel goed en betrouwbaar

Snelle levering...goede website en betrouwbaar

Perfekt ge regelt

Dit is een goede zaak.

Goede service!

Moeite gedaan het juiste product te vinden

Snelle levering, goede prijs

Pakket dag na bestelling ontvangen voor een goede prijs.

Site is perfect m.b .t. de te bestellen onderdelen. De levering exact zoals aangegeven.

Indien nodig zal ik graag gebruik maken b=van PartsNL

Hij deed het direct!

Het handvat van de slang van onze stofzuiger was gebroken, na enkele keren te zijn omgevallen uit de stand-beugel aan de achterzijde van de stofzuiger. Ik was nog bang dat de zender in het handvat eerst nog met de stofzuiger gekoppeld moest worden, maar dat bleek helemaal nirt nodig. Alle knopjes en functies werkten ditect.

Snelle levering en producten Als omschreven

Snel, duidelijk en goed

Al eens eerder bij dit bedrijf besteld. Op de site is duidelijk te zien, welk onderdeel geschikt is voor jouw apparaat. Vervolgens snel en netjes geleverd!

Bestelling is netjes binnen 48u geleverd! Precies zoals gewenst! Koolstofilters passen zoals verwacht in mijn afzuigkap!

Top deskundig (Gerrit) en super snelle levering

Door juiste onderdeel te adviseren doet mijn wasmachine het weer, hopelijk gaat deze nog eens 10 jaar mee. Bedankt voor goede hulp. vrg, Martin

Snel accuraat en vriendelijk

Super vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad. De volgende dag al mijn bestelling in huis. Kortom geweldig

Uitstekend!

‘s Morgens besteld en de volgende dag werd het product geleverd met een tijdsaanduiding. Prima.

moeten nog een hoop leren!

dieper op de materie ingaan, dus geen verkeerde artikelen leveren waardoor reparatie nog langer duurt!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE