super bedrijf

het was allemaal goed en snel geregeld.

snel,goed verpakt en goede kwaliteit onderdeel voor de droger

Een verademing om een leverancier te hebben die doet en levert wat hij/zij belooft

Duidelijke eenvoudige bestelprocedure. Afhandeling exact volgens afspraak.

Eenvoudige bestelprocedure. Heldere communicatie. Afhandeling en bestelling exact volgens afspraak.

Duidelijke website. Supersnel geleverd!

Goede service Als het niet goed is 2 dagen na dat hrt terug gestuurd heb al mijn bedrag terug gestort Prima zaak

Was zeer goed

Werd snel be,orgd en de service was prima ga hier zeker weer bestellen.

Juiste product

Nieuwe snaar voor de wasdroger aangeschaft en hij draai weer prima

Snel en goede levering

Helemaal top, je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Het juiste onderdeel voor een zacht prijsje

We hadden een staafmixer onderdeel nodig voor onze oude mixer. Hij past perfect en doet t goed

snelle service en correct behandeling klasse

ik vind parts nl. een super shop

Snelle levering.

Goede kwaliteit.

Gisteren besteld, vandaag geleverd!!

De belofte om de volgende dag het bestelde te leveren is waargemaakt!

Zeer snelle service, binnen een dag helaas geholpen.

Moest nieuwe verlichting voor een AEG afzuigkap hebben. AEG reageerde niet op mailtjes. Uiteindelijk via Parts.nl het juiste onderdeel kunnen vinden, 2 stuks besteld, zelfde avond feed back dat het verstuurd werd, en de volgende dag al in huis en meteen door mij gemonteerd. Hulde! Zeer snelle service, je wordt keurig op de hoogte gehouden.

Gewoon goed

Bestelling en levering vlot verlopen.

Supersnelle levering

Het bestelde artikel werd binnen 16 uur afgeleverd! Supersnel en heel goed verpakt.

Heel goed product

Alles was perfect geregeld behalve de levering van DHL die kwam een dag te laat

Levering ‘ingewikkeld’, service uitstekend

Dit is ervaring van de kleinste bestelling ooit, een nieuw lampje voor in mijn SMEG oven. Na twee verkeerde zendingen, belde ik voor de derde keer. En het gaat maar om een ovenlampje hé, totaal onbenullig eigenlijk. Maar toch fijn dat het de derde keer wel het juiste lampje was. Licht uit de oven in de donkere wintermaanden.

Gewoon Goed

Makkelijke en snelle manier om onderdelen te vinden en goede levering.

Duidelijk. snel en goed

Onderdeel goed te alloceren, online voorrraad, direct verzonden, veilig verstuurd , administratie en betaling adequaat: SUPER!

Prima levering

Snel, duidelijk en juiste service/dienstverlening!

Geweldig!!!

Ik wil jullie complimenteren met jullie goede service en engelen geduld, vooral de klantvriendelijkheid verdiend een dikke 10!!!

Webshop is duidelijk en er is goede ondersteuning om het juiste onderdeel te kiezen en bestellen

Makkelijk en snel

Het lager van onze wasmachine was kapot, onderdelen waren makkelijk te vinden. Ook fijn om via de productcode een extra check te hebben dat je het juiste onderdeel hebt. Kortom, zeer tevreden.

Artikel was snel bezorgd. Helaas was deze niet de juiste maat dus hebben we het teruggestuurd. Super makkelijk en het bedrag stond twee dagen later al op onze rekening.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE