Afzuigkap filter

Het product snel gevonden en snelle levering

Goed product, goede prijs, snelle verzending

Alles zoals het hoort en snel, zelfs op zondag, verzonden. Fijn wanneer de wasmachine defect is.

Goed en duidelijk assortiment. Snelle levering.

Onderdelen groot of klein bij PartsNL kun je zijn

Ruim assortiment, een overzichtelijke webshop en altijd snel geleverd

Ver boven verwachting

Op zondagmiddag per internet besteld, maandag rond het middaguur in huis

Accuraat en snel

Ik zocht een koelkastflessenrek in een doolhofvan flessenrekken. Met 1 chatcontact kreeg het juiste advies en 1 dag later hing hij in mijn koelkast

Prima product netjes op tijd geleverd.

Prima gelopen. Geen klachten.

Perfect!!!

Overzichtelijk en rijk aanbod op site. Supersnelle verwerking en afhandeling, perfect communicatie!

Op tijd het juiste onderdeel gekregen

Het afleveren duurde veel langer dan beloofd was.

We zijn nog aan het wachten, product is nog steeds niet geleverd. DHL heeft al drie keer uitgesteld!!! Het is een brievenbuspakket.

Snel zonder problemen onderdeel in huis

Zie oneliner hier boven

Behulpzaam met zoeken en snelle, nette levering

Ik was op zoek naar een onderdeel voor mijn koffiezetapparaat, maar dat lukte niet. Er werd gelijk een chat naar mij gestuurd of ze konden helpen en dat deden ze heel snel. Ik kreeg gelijk een link om te bestellen en de volgende dag had ik de bestelling al in huis. Ik zou dit bedrijf iedereen aanbevelen.

Geweldige service, ook van Parts.nl en Gouda

Goede hulp bij zoektocht naar de juiste onderdelen en met de extra hulp die ik nodig had bij de winkel in Gouda.

Snelle service.

artikelen snel ontvangen

Belde ivm relatief nieuwe machine ivm onderdelen zonder garantie en hadden ze op voorraad en werd snel geleverd

Bestellen oke, verzenden minder

Bestellen is helemaal prima gegaan. Prijs was ook helemaal goed. Levering in de winkel kost €1,99. Bij het ophalen in de winkel werd gezegd dat ik het voortaan beter telefonische bij de winkel zelf kan bestellen. Dan werd het namelijk gratis geleverd. Omdat er verzendkosten worden betekent niet 5 maar 3 sterren.

Bestelling was in 1 keer goed

Bestelling was makkelijk en goed aangekomen. Nadeel. Dhl zegt vrijdag aankomen, word zaterdag en uiteindelijk pas maandag in huis. Jullie doen je best. Vandaag optijd besteld morgen in huis alleen laat dhl steken vallen. Dit gebeurd helaas vaker bij dhl. Verder tevreden over Parts.nl. ga vaker komen

Met één onderdeel van €36,- toch een nieuwe DeLonghi van €448,- uitgespaart!

Helaas nog geen 10. Dit komt omdat er piepkleine rubberen afdichtringetjes NIET zijn meegeleverd. Toch zijn deze essentieel anders heb je een waterspuitfontein i.p.v. koffiezetapparaat! Gelukkig hadden we de foto's...eh....oude onderdelen nog. Graag dus even vermelden op de bon. Verder alles TOP!

Prima.

Artikel exact zoals beschreven. goed verpakt en snel verzonden.

Matig

Twee producten besteld; een product voldoet niet aan de beschrijving op de website en het andere product in eerste instantie niet meegeleverd. Na bellen met de klantenservice toch het tweede product ontvangen, blijkt dit ook verkeerd te zijn en niet te passen. Vervelend.

Zeer content met snélle levering

Vrijdag een lampje incl. fitting voor Pelgrim combi-oven besteld, zaterdag al geleverd en na montage werkt alles naar behoren.

Goed product en snel geleverd

De vrieslade van Liebherr is precies hetzelfde als die van Miele. Past prima. Goed ingepakt en snel geleverd. Beetje jammer dat er niets op het front is afgebeeld (bewaartijd, logo). Maar daardoor is die wel universeel. Het zou fijn zijn als bij alle laden de maten op de website zouden staan, want de typenummers van bijvoorbeeld Liebherr en Miele zijn verschillend.

VLOTTE LEVERING

Mijn klepje van mijn kruimeldief BLACK+DECKER BHHV315B-QW was stuk. Ik bestelde er twee en ze bereikten me in goede orde.

Snel en correct geleverd

Het product (nieuwe bougie/ontsteker voor een gaskookplaat) paste perfect en deed het ook nog eens goed.

Pluizenzeef past in m’n wasmachine

Volgens jullie site past deze pluizenzeef/ pompdeksel niet in wasmachine. Echter volgens bosch klopt dit, deze kan gebruikt worden voor de wasmachine type WAE281M2NL/40 bosch maxx 7 varioperfect.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE