Goed geholpen en snel bezorgd

Snel geholpen bij het zoeken van alternatieve scharnieren voor mijn koelkast Bij de ontvangen scharnieren zat handleiding en kon snel aan de slag.

Goede service maar onnodig hoge verzendkosten

Een onderdeel dat in een enveloppe kan verzenden als brievenbuspakje met bijbehorende kosten is onnodig m.i.

Overzichtelijk en snelle levering

Onderdelen snel online kunnen vinden en ze werden verstuurd naar het filiaal in mijn woonplaats. Scheelde toch weer wat verzendkosten.

Snelle en goede levering

Had verkeerde onderdeel besteld, maar medewerkers hielpen het goede deel uit te zoeken, De volgende dag afgeleverd.

Besteld binnen 24 uur in huis.

Doen wat ze zeggen.Geen gedonder.

Snelle levering juiste onderdelen

Mocht alleen niet baten mijn vaatwasser ging het niet doen na vervangen van onderdelen maar mocht de onderdelen netjes terugsturen

Fijne duidelijk en overzichtelijke website Pakket binnen 1 dag geleverd, keurig ingepakt

GWELDIG!

Zondag middag onderdeel besteld voor magnetron en maandag ochtend al geleverd!!

uitstekend!! Snelle en correcte levering

duidelijke website, met daarbij een snelle reactie en correcte levering

Onderdelen Dyson origineel op voorraad. Was toch niet helemaal duidelijk dat van de motor filter de gele ring niet meer nodig was. Het klopte wel want de nieuwe was iets groter en ging er zonder gele rand in.

Super snel en netjes. Zeer tevreden.

Had een oven element nodig (oven 25 jaar oud) was op voorraad. Oven doet het weer zoals altijd.

Online bestelling gedaan met optie afleveren in filiaal. Dit duurde mij te lang en via de chatfunctie op de site heel makkelijk mijn order kunnen annuleren. Direct een nieuwe order geplaatst met optie thuisbezorgd en gelijk volgende dag mijn onderdelen binnen!

alles top

Goed geholpen met vinden onderdeel, juiste snelle levering, originele onderdelen!

Super en snelle hulp van medewerker die merkbaar wilde helpen

Was op zoek naar onderdeel van een oud gereedschap. Deze vond ik niet op site. Maar doir chatten werd ik snel en doeltreffend geholpen.

Juiste accessoire gevonden en snel geleverd, maar hoge verzendkosten.

Handig dat je met een typenummer kunt checken of je inderdaad het juiste accessoire hebt geselecteerd voor jouw apparaat. Voor enkel 2 gardes (mixer) vond ik de verzendkosten veel te hoog. Helaas is er in onze buurt geen afhaalpunt en zijn er ook geen andere mogelijkheden er goedkoper aan te komen.

Snelle en correcte kevering

Na navraag bij Parts NL is het juiste onderdeel snel bezorgd. Prima service.

Snelle levering en goede producten.

Makkelijk via type vaatwasser onderdelen besteld. Keuze uit origineel of imitatie. Wel voor originele onderdelen gekozen. Deze waren netjes verpakt en de volgende dag in huis. Zeer tevreden.

Er werd meegedacht, Super goed geholpen

Een onderdeel van mijn wasmachine was nergens op voorraad. Er werd gezocht en bleek de volgende dag in Italie bij whirpool gemaakt te worden. Deze hebben ze voor mij besteld en werd ruim een week erna bij mij thuis geleverd. Helemaal super! Voor €23 euro mijn wasmachine zelf gemaakt.

Goede snelle levering van het juiste product

Goede levering van reserve onderdeel wasdroger Samsung. Sensor.

Lagers besteld. Makkelijk te vinden op de Website. Snel geleverd

Prima produkt, past goed en werkt goed

Scharnieren voor de deur van de Smeg oven vernieuwen. De binnenste ruit bleek los te moeten, hoe? Was nergens op internet te vinden. Je kom hem gewoon lostrekken en later weer terug hechten. De deur die eerst niet volledig sloot werkt weer perfect. Bij de scharnieren had een montage beschrijving (A4tje) mogen zitten van mij.

Snelle levering. Producten zijn precies zoals omschreven

De bestelling was zeer eenvoudig te doen met de juiste gegevens van de droger. Producten werden snel verzonden en zijn precies zoals het omschreven is.

Werk geweldig!

Zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling.

TOPPIE

Leveringstijden conform vooraf vermelde. Producten conform site!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE