Prima, snel

Snel binnen, exact model

Snelle bezorging van gewenst artikel

Duidelijke site, voldoende keus en snel bezorgd ( volgende dag)

Het onderdeel voor mijn magnetron snel gevonden, makkelijk kunnen bestellen en snel geleverd. Het enige dat tegenviel was de prijs, dit onderdeel was niet in goedkopere universele versie te krijgen. Heel jammer, voor zo'n stukje plastic.

Snelle bezorging. Netjes verpakt.

Snelle bezorging. Netjes verpakt.

Makelijk bestellen, door de vergrotingsmogelijkheden kan je goed het onderdeel bekijken op de website. Snel bestelde en snel in huis. Wat wel apart is als je iets op zaterdag besteld komt op de rekening de datum van de zondag te staan dit zorgt voor wat verwarring.

perfect bestelling binnen gekregen goede service

de volgende dag al binnen ondanks dat ik het op zondag besteld had

duur grapje

De BEKO koelkast tafelmodel bijv. kost nog geen € 200,00 Een plastic bakje voor in de deur van de koelkast kost: € 31,98 Als ik 5 van dit soort bakjes bestel heb ik er bijna een nieuwe koelkast voor. Dit vind ik niet acceptabel.

Goede website en zeer snelle levering

Duidelijke website, 's avonds besteld, de volgende dag reeds afgeleverd

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld

Led lampjes besteld voor afzuigkap. Goed aangegeven op de site welke ik moest hebben en werden netjes en zeer snel bezorgd, Thanks

Top s'avonds bestel dag erna geleverd

S'avonds bestel en dag erna geleverd Perfect

perfecte website, goed ondersteuning , snelle levering

perfecte website, goed ondersteuning , snelle levering

Op zondag besteld en dag nadien bezorgd,dat is service

Keurig

Makkelijk te bestellen, snel geleverd jammer genoeg niet het juiste artikel, dat was mijn eigen schuld verkeerd besteld, netje terug gestuurd en binnen 2 dagen is het geld weer terug gestort door jullie Het enige jammere vind ik dat je zelf de verzendkosten bij een retour moet betalen. Ik begrijp dat de verzendkosten tegenwoordig hoog zijn maar misschien valkt er nog iets te delen? Voor de rest super service

SNELLE LEVERING ORIGINEEL ONDERDEEL

Knop van BEKO droogkast defect, Voor 11 euro kunnen herstellen Top

Top service en bezorging!

Geen min punten.

Snelle levering van het bestelde artikel. Bestelling was overigens ook vrij eenvoudig via website te doen.

Ik heb in het weekend besteld en maandag had ik het al in huis. Keurig verpakt alleen zat er geen beschrijving of gebruiksaanwijzing bij.

Waanzinnig goed en snel

Onderdeel van koelkast besteld op zondagmiddag en maandagochtend in huis!

Perfect!

Snel geleverd. Juiste originele onderdeel. Tot de volgende bestelling!

super snelle levering

Mijn buurman heeft het afgebroken vergrendelhaakje van wasmachinedeur er even ingezet, fluitje van een cent, maar zonder doet de wasmachine het niet. Nu werkt hij weer super.

Op zondag om 10:00 mijn onderdeel voor me droger besteld die kapot was. En op maandag ochtend om 11:00 me bestelling binnen. Nog nooit meegemaakt met bedrijven die zo snel leveren. Echt geweldig als je droger stuk is. Hier ga ik vaker bestellen

Duidelijke site en passende producten

Topper

Precies wat beloofd is en met 1 dag keurig verpakt in mijn brievenbus!

goed product Keurig verpakt Volgende dag in huis

15 Weegschaalstraat