Saskia, bedankt dat je de extra moeite heb genomen om het juiste onderdeel te vinden.. Groetjes peter

Prima Parts.nl

Goede site waar je rap jouw onderdeel kunt vinden en even rap je bestelling kunt plaatsen die op het afgesproken moment bezorgd wordt! Super Parts.nl doet wat het beloofd!

Snel goedkoopste

Suf gezocht naar een afdekplaatje voor een vrij oude afzuigkap in mijn chalet. Bijna nergens de goede maat te vinden of ze zijn verschrikkelijk duur. Parts heeft ze dus wel en nog goedkoop ook. Ben er erg blij mee.

Geen probleem om het juiste onderdeel voor mijn stofzuiger te bestellen

Perfect!!

Bestekkorf voor vaatwasser besteld. Via chat op website de juiste gevonden. Snelle levering!!!

Snel besteld en afgeleverd

Knopje van magnetron besteld, snel gevonden op de site van parts.nl. Ook nog optijd afgeleverd... Dikke prima!!

Correcte en snelle bezorging

Aan de telefoon vriendelijk en efficiënt geholpen en zoals gezegd binnen de kortste keren bezorgd. Pluim!

Snel gevonden, nog sneller geleverd

Op zoek naar scharnieren voor een 23 jaar oude oven. Snel gevonden en vlot geleverd

Goede ervaring

snel geleverd, goede informatie op de website. Blij met de vervangende onderdelen.

Super snel juiste product geleverd!

Ik zocht een onderdeel van de combi oven in mijn nieuwe huis en dat vond ik op de zeer overzichtelijke website en de volgende dag had ik het al in huis!

Door het zelf op te halen bij een afleverpunt scheelt het aardig in verzendkosten.

Prima webwinkel

Op 24-10-2022 wat zaken besteld en zeer snel verzonden alleen jammer dat DHL niet meewerkt en mijn bestelling een dag langer vast houd de hulp van de service desk was uitstekend zal in de toekomst mee zaken bestellen ga zo door.

Mijn bestelling was de volgende dag al geleverd.

Zeer snelle levering!

Savonds 21.55 besteld en de volgende dag al in huis! TOP! klein aandachtspuntje; er zaten geen bevestiging schroeven bij het motortje van koelkast. Vreemd. Gelukkig had ik de oude nog bewaard.

perfect

even gebeld duidelijk antwoord weet waar ze het over hebben. Snel verstuurd en goed verpakt veel berichten van hoe en wat ze doen. Voor mij de juiste regels zo als het hoort

hele snelle levering

vrijdag avond 21. uur waterreservoir krups dolce gusto besteld, en de volgende dag om 13 uur kon ik hem ophalen bij het afleverpunt (wij waren niet thuis, anders had ik hem hier laten afleveren) top geregeld.

Overzichtelijk site

Goede en duidelijke omschrijving van de gezochte artikelen, na bestelling een snelle levering!! Chapoo

Snel en betrouwbaar

Ik was op zoek naar een tandenborstel onderdeel, en ze leverden wat ik wilde de volgende dag. Ik beveel deze dienst aan.

Snelle correcte levering

Product zoals besteld, keurig in orde, goed verpakt en snelle levering.

Supersnelle levering!

Ik heb een bestekmandje besteld voor mijn vaatwasser. Was een gok, omdat ze allemaal anders zijn, maar deze is exact de juiste! Zeer content over de prijs, de terugkoppeling en de levering!

snel en vakkundig geregeld

snel en vakkundig geregeld

denken goed mee

mijn ervaring is goed, er werd goed meegedacht en met een duidelijke beschrijving geleverd.

Goede ervaring, prima service

Het onderdeel wat ik zocht was op de website niet direct te vinden. Heb toen met de klantenservice gebeld. Het betreffende onderdeel bleek niet meer leverbaar te zijn. De medewerkster die mij te woord stond hielp me uitstekend om een goed alternatief te vinden.

Snel geleverd, goede kwaliteit

De bestelde producten de volgende dag al ontvangen. De onderdelen passen inderdaad zoals op de website aangegeven goed op mijn stofzuiger.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE