Snel bezorging

Goede kwaliteit geleverd en goed verpakt Snel bezorging Maar alleen jammer als de artikelen niet past en dat je het terug wilt verzenden dat het je nog extra 7,25 euro moet betalen.

Goede klantenservice en snelle bezorging!

Klantenservice had mij goed geholpen om mijn product te kiezen en de volgende dag keurig bezorgd!

Snel en breed assortiment

goede ervaring. netjes geleverd

Snelle levering en correcte afhandeling.

Het onderdeel wat ik zocht was makkelijk te vinden op de site. De verdere afhandeling geen probleem. En het onderdeel netjes verpakt en geleverd. Zeer tevreden.

Makkelijk en snel

Vond makkelijk wat ik nodig had en had het de volgende dag in huis. Overigens vind ik snelheid een stuk minder belangrijk dan aanbod.

Perfekt, Bedankt

Perfekt, Bedankt

gewoon goed, snel geleverd

gewoon goed, snel geleverd

Juiste spullen, op tijd geleverd

Wat je ervan verwacht. Maar één zwaluw maakt geen zomer, dus 4 sterren met een kans op 5.

super

snel en gode onderdeel

Veel items snel gevonden en geleverd

Veel items op voorraad makkelijke site en snelle levering

Prima onderdeel

Prima onderdeel volgende dag in huis mooie prijs en mijn afwasmachine doet het weer Michiel delft

Hoge score

Ja

een shop die originele accessoires levert, die moeilijk te verkrijgen zijn

Een accesoire voor mijn Dyson, was zelfs moeilijk leverbaar via Dyson zelf. Parts had de originele accesoire wel beschikbaar. De volgende dag geleverd en goed afghehandeld

Snel en juist

Jammer dat printplaat gelijk de geest gaf

De bestelling was er snel alleen printplaat je gaf gelijk de geest dus heb ik de ouwe erin gezet en nu functioneerd alles weer.

Uitgebreid assortiement,duidelijk en snel levering

Top.

Het artikel wat ik besteld heb kon ik binnen 2 dagen al ophalen. In de winkel ook prima geholpen

Uiteindelijk wel tevreden

Het duurde lang voordat dit pakketje getraceerd was, is bij een ander punt afgegeven dan afgesproken (bleek dus later het geval te zijn). Ik had hierover de klantenservice gebeld om te bekijken waar het pakket was. Toen ik een slechte review had geschreven kreeg ik heel snel het antwoord. Wel tevreden over het product zelf!

uitstekend

Goed en juist en snel geholpen

Heel prettig

Eerst fijn geholpen via chat om het juiste onderdeel te vinden. En. Na bestelling volgende werkdag in huis

Als je het zelf niet kunt vinden, zoeken ze het voor je uit!

Goede informatie, snelle reactie op mijn e-mail, en juiste produkt geleverd. Top!

Snelle levering van passend onderdeel

Op merk, typenummer en omschrijving snel onderdeel gevonden, besteld en ontvangen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE