Netjes en snel

Goed, netjes en snel

Ik heb gevonden wat ik nodig had. Bestelling was de volgende dag al in huis.

Snel levering, goede product

Levering was snel, product zoals aangegeven, goed verpakt.

Vandaag besteld morgen in huis

Top kwaliteit

Snel en correct

Bestellen en de volgende dag in huis: naar volle tevredenheid!

Doen wat beloofd

Snelle en nette levering. Top

Snel

Snel en voordelig. Heldere site

Zeer goede service.

Ze maken de belofte van: "vandaag besteld, morgen in huis" waar!

Juiste artikel snel geleverd.

Heb manchet van wasautomaat vervangen. Hierbij onderdeel, wat ik vergeten was, op zondag besteld en is op maandag afgeleverd. TOP! Hierbij tevens PartsNL instructiefilmpje kunnen zien hoe dit gemakkelijk uit te voeren is. Snel- goed-duidelijk= tevreden klant;).

Goed zoeken, makkelijk bestellen, snel geleverd

Voor mijn combi oven, benodigde micaplaatjes, snel gevonden op de site, besteld en volgende dag geleverd. Zo zie ik het graag.

Prima assortiment, goed geprijsd en snelle levering.

Goede ervaring met Parts.nl, snelle levering van het juiste artikel. Perst.nl heeft een uitgebreid assortiment zodat ik denk dat ik hier wel vaker gebruik van ga maken.

goed geholpen

ik wist niet precies wat ik nodig had maar ben via de chat goed geholpen door Wendy

Goede service en snelle levering. Meer moet dat voor mij niet zijn.

100%

Corect en op de beloofde tijd geleverde goederen

Een zeer coöperatieve vriendelijke en vlotte medewerking met een bijzonder positief resultaat!

Zie hierboven!

zeer goed

snelle levering van het goede product

goede omschrijving van het product en snelle levering

Universele Turborstel gekocht, deze werkt zoal het moet.

Snel en goed

De onderdelen waren makkelijk te vinden en waren ook snel binnen.

voor 20 jaar oude vaatwasser geen onderdeel? Bij Parts geen probleem

Ik heb een goed werkend Indisiet vaatwassen waarvan plots een standpijp afbrak door kalkschade. Ik dacht dat wordt een volledige nieuwe. Op 86 jarige leeftijd toch iets waar je over na moet denken. Toch maar even geïnformeerd bij Parts. Geen match met het serie nummer. Dan even een chatbericht sturen om 21.00 uur in de avond. 2 Minuten later al het verlossende bericht met een link naar een passend onderdeel van een ander merk. Daags daarop in huis en warempel perfect passend. Super blij mee. Zolang ik nog leef blijft het apparaat mijn hulp.

Correct goed en snel

Vooral de supersnelle verzending is fijn.

Ons deurslot/deurrelais van de wasmachine was stuk. Helaas heb ik hiervoor eerst het verkeerde artikel gekocht. Omdat dit volgens de fabrikant de juiste was. PartsNL had echter ook nog een ander model wat dit toegeschreven staat aan Beko maar onder de noemer Blomberg. Dit was het juiste relais en het zelfde weekend stond onze wasmachine weer te draaien.

correcte afhandeling

vlot besteld, vlot betaald en geleverd binnen 1 dag

Tot nu, heel goede service en levering

Afwachten hoe de retour zending en afhandeling verloopt

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE