Mooie producten

Goede en snelle service

Alles pico bello geregeld

Prima service nette afhaal balie

Nette afhaal balie maar thuis levering zou ook fijn zijn. Nu 25 km moeten rijden om het materiaal op te halen

Past niet helemaal

Zou voor de Whirlpool afzuigkap zijn maar het ronde einde loopt schuiner af dan de originele. Heb wat aangepast en nu zit hij maar niet mooi.

Snelle levering zei het met hoge verzendkosten

De bestelling was snel en eenvoudig te plaatsen. Levering de volgende dag. Absoluut minpunt zijn de verzendkosten die meer bedroegen dan het bestelde item. Deze had prima middels een normale envelop (minder kosten) verstuurd kunnen worden.

SUPERSNEL geleverd

In minder dan 12u bij mijn thuisadres ( in Belgie ! ) afgeleverd ! 1 ) Rond 18u het defecte onderdeel losgehaald voor het juiste serie nr 2) Rond 21u het onderdeel via de website besteld 3) De dag nadien wordt rond 11u het onderdeel aan mijn voordeur afgeleverd 4) Rond 12u het nieuwe onderdeel geplaatst en het apparaat werkt weer uitstekend ! Van probleem naar opgelost probleem , klus geklaard in 18u ... Laagste verzendkost. EEN DIKKE PLUIM aan PARTSNL

top!

correct artikel, snelle levering !

doen wat ze beloven

Snelle en goede service. Doen wat ze beloven

De ene dag besteld de volgende dag in huis. Het was een origineel onderdeel dus ook daar is niets mis mee.

Duidelijk keuzeadvies

Overal online gezocht naar een steekwagenwiel. Bij PartsNl was het eenvoudig om een keuze te maken. Gisteren besteld, vandaag in huis en past perfect.

Snel in huis

Had handvat voor mijn siemens droger besteld. Moest wel een youtube filmpje erbij zoeken hoe ik vorige afgebroken handvat moest vervangen

Geweldig om 18.00 uur besteld ,volgende dag om 18.30 uur binnen ,maar 1 x met de hand afwassen geweldige service

snel en goed

apart zo'n klein onderdeel nog te vinden en dan binnen 48 uur op de mat te hebben.

Snel en pressies het goede

1/2 dag later al ophalen in de winkel. Op de site goed overzicht wat je besteld super.

Gewoon goeden snel

Heb vaker een bestelling gedaan en altijd vlot geleverd Dus zeer tevreden

snel en betrouwbaar

Waar de benodigde AEG stofzuigeronderdelen te vinden ? Even Googelen en dan, o ja, dat had ik kunnen weten, bij PartsNL. Gisteren besteld, vandaag in huis. Top service !

Goed geholpen door de klantenservice.

Snel geleverd artikel

Item snel gevonden op de website, na een paar dagen al bezorgd

Snel het juiste onderdeel gevonden op de website

Met het typenummer van de wasmachine was het onderdeel snel gevonden. De volgende werkdag kon ik het onderdeel ophalen in de winkel. Top!!

Goed advies, snelle levering

Ik was op zoek naar een onderdeel voor mijn koffiezetapparaat. Kon het nergens gevonden krijgen. na contact te hebben gehad met de klantenservice had ik het onderdeel binnen een paar dagen op de mat liggen. Top!!

Geweldige service

Betaalbare en goed artikel dat bij andere veel duurder waren en kwalitatief ook nog eens goed is.

Super service.

Snel bezorgd. Netjes verpakt.

Fotos wijken af

Batterij besteld inclusief batterijhuis, echter kwam er een losse batterij die je zelf in het oude huis moet inbouwen. De fotos bij het product komen dus helemaal niet overeen met wat je krijgt. Verder was het bestelproces snel via de website van Partsnl.

Een goed product voor en betaalbare prijs en geleverd binnen de aangeven tijd

Volgende dag juiste partner bezorgd

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE