Positieve ervaring

Leveren netjes de originele onderdelen zoals aangegeven in de webwinkel, en razendsnelle levering....Op zondag besteld; maandagmiddag binnen. Top !

Ik kan weer wassen dankzij de instructievideo!

Mijn dank is groot!

Topsite

Gemakkelijk keuze maken, besteld, andere dag in huis.

Sneller dan verwacht

Stofzuigermond voor mijn Dyson besteld Zondag middag besteld en maandag al in huis! Helemaal top.

Snelle en correcte verwerking van mijn bestelling

sarongs besteld,andere dag bezorgd.

Helder selectie op model nr en vlot geleverd

Onze wasmachine verwarmt weer prima met het leverde onderdeel. Meteen juist en niet te duur.

Snel het goede product

Heb echt weken lopen zoeken naar het juiste onderdeel, kon het nergens krijgen zelfs niet bij de dealer, maar bij Parts gevonden super blij kon mijn 2 jaar oude vriezer weer repareren.

Geleverd wat besteld is .snel .en waar gemaakt wat emails beloofden .klasse

Helemaal prima

Snel, goed verpakt, duidelijk

gewoon perfect en keurig geleverd.

Mijn jongste zoon heeft jullie gevonden, ik had al een plateau besteld niet goed dus, niet van jullie keurig ingepakt geleverd en lekker snel in deze tijd van on-line bestellen. Dank U wel. gr. Jansen.

Snel en goed verpakt.

Besteld, direct geleverd

Voor de eerste keer onderdelen besteld. Levertijd kwam overeen met de gegevens van de website. Keurige service

ALLES VOLGENS AFSPRAAK

VOLGENS DE GEGEVENS DIE IK VAN U KRIJG DE LEVERRING EN DE DAG EN TIJD VAN DE LEVERING IS DIT PRIMA IN ORDE . HET PRODUCT WAT GESTUURD IS ZEER GOED VERPAKT OM SCHADE TE VOORKOMEN.

Misser

Vlotte levering. Helaas niet het juiste artikel, per DHL teruggestuurd na telefonisch overleg. Niet naar een antwoordnummer, dus extra kosten ad €4,50. Wel een voorstel gekregen om een complete spot in te bou wen, maar ik zou niet weten hoe dat te doen. Dus besloten om dat maar niet te doen.

Zeer snelle levering

Veel keuze en zeer snelle levering Moest onderdeel voor broodbakmachine fijn dat je alles bij Parts kunt kopen Dus ben zeer tevreden !

Gewoon van bestellen tot en met bezorgen perfect geregeld.

Product besteld in de middag en volgende dag al in huis. Helaas paste het product niet. Het retourneren was simpel en zeer snel afgehandeld en terugbetaling was volgende dag al gedaan. Een super eerlijk en vriendelijk bedrijf. Chapeau!

Snel en goede prijs

Stoompijpje op zondag besteld, maandag al bezorgd.

Snel besteld en snel afgehandeld, prima service

Snelle service en duidelijke website

Ik had een heel klein dopje voor een droogtrommel nodig. Op de website was type aanduiding van droogtrommen etc heel duidelijk vermeld zodat t juiste dopje zo gevonden was. Afhandeling en verzending ging supersnel, heldere info over verzending. Dus heel tevreden

Snel geleverd.

Snel en correct geleverd.

Super snel uitgeleverd

Wasmachine

De volgende dag was het onderdeel binnen, bij controle bleek het net wat anders te zijn. Na telefonisch contact retour gestuurd, twee dagen later het hele bedrag retour op de rekening. Top geregeld!

Ik kreeg mijn order supersnel

Ik had mijn order zondag middag besteld en kreeg de volgende dag al geleverd. Het was echt supersnel !! Bedankt

Perfect onderdeel en super snel geleverd

Onderdeel goed passend en snel geleverd

Ik bestelde op een zondagmiddag en de bezorging was maandag binnen 24 uur. Super.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE