snelle en goede levering

snelle en goede levering en goede communicatie.

Gewoon perfect

Groot assortiment, mooie prijzen, super snel verzonden. Gewoon perfect.

Goed en correct

Snelle levering en overzichtelijk met bestellen. Ga zo door.

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Duidelijk, snel en eerlijk! Helemaal goed

Zeer tevreden over de snelle levering van het onderdeel dat ik bij u besteld heb.

Als bedrijf kan je niet alle onderdelen op voorraad hebben maar als je een beetje inzicht heb op de onderdelen die vaak aan vervanging toe zijn, kan je de klant snel tevreden stellen voor een snelle levering. Jullie zijn zo'n bedrijf, Ook weten waar het ergens anders in voorraad is, helpt mee bij een snelle levering. De koelkast, want daar ging het om, werkt weer naar behoren. Hartelijk dank!

Perfecte maat, aan een goede prijs

Goeie ervaring

Super service en snelle levering

Ik kreeg heel goed en vriendelijk advies vwb een oud product en daarna supersnelle levering

Ik kon goed op machine type zoeken onmin onderdeel te bestellen.

Snel en goed

Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Helaas paste het artikel niet. Ik stuurde het dezelfde dag retour, kreeg de volgende dag al een ontvangstbevestiging en de dag erna kreeg ik het geld al teruggestort.

UITSTEKEND

IN DE 1E PLAATS VERKEERD BESTELD DAARNA DOOR DE KLANTEN SERVICE UITSTEKEND GEHOLPEN ONDERDEEL RETOUR EN GELD TERUG NIEUWE ONDERDEEL PAST UITSTEKEND

Snelle en duidelijke service

Het onderdeel van mijn steelstofzuiger ging 's morgens kapot. Meteen besteld bij PartsNl En de volgende dag wordt het onderdeel al bij ons thuis bezorgd. Duidelijke communicatie en snelle service

Goed materiaal maar onduidelijk

De oude filter voor de dyson stofzuiger bestaat uit 2 delen en zodoende kocht ik 2 dezelfde onderdelen ( dacht ik) maar niets is minder waar. Het is nu onduidelijk welke de juiste is want ze passen niet in elkaar zoals de oude filter…..onduidelijk aangegeven !

snel geleverd

Erg snelle levering, goed verpakt en onbeschadigd aangekomen. Altijd weer de vraag met een glazen kan voor een koffieapparaat.

Snelle en correcte levering. Makkelijk af te halen. Ik begrijp alleen niet waarom je dan toch 2 euro verzendkosten moet betalen als je zelf afhaalt.

Tevreden

Duidelijke website, handig te vinden of een onderdeel op jouw apparaat past. Super snel verzonden en in huis. Een aanrader!

Super snel geleverd

Top! Origineel product geleverd

Snelle levering en meest belangrijke is dat het een origineel product is en geen ****.

Super!!

Vrijdagavond besteld en zaterdag nog in huis!!

Vlotte service

Nauwkeurig

PartsNL: geven goed advies. Vlotte levering. Onderdeel, pluizenzeef past goed. Bedankt.

Goede service en snelle levering Produkt voldoet aan alle eisen prima kwaliteit

Juiste product binnen een dag geleverd.

Heldere informatie op de site over te bestellen wasmachine-onderdelen.

helemaal tevreden

supersnel geleverd, website is duidelijk en daardoor bestel je meteen het juiste product.

Gewoon Goed

Goed verpakt snel geleverd