Behulpzaam, voordelig en snel geleverd!

Ik werd telefonisch geholpen bij het vinden van een geschikte onderdeel voor mijn oven. De onderdelen zijn betaalbaar. Ik kreeg mijn onderdeel snel geleverd. En het werkt prima!

Goede communicatie

geen vage beloftes, en snel geleverd product, TOP

Snel mijn nodige onderdeel gevonden en zeer snel geleverd!

Er was een onderdeel stuk mijn stofzuiger (de telescopische buis). Het onderdeel opgezocht op internet en op PartsNL heb ik dat vrij snel gevonden. Besteld op vrijdagnamiddag en 24 uur later op zaterdagnamiddag reeds thuis geleverd. Bedankt!

Goed geregeld en snelle levering

Onderdeel was snel te vinden en dus ook snel geleverd.

Goede onderdeel snel in huis

Onderdeel gezocht en snel gevonden bij PartsNL. Besteld en snel in huis. Kwaliteit artikel prima en goed verpakt. Enige puntje vond ik dat ik geen DHL service-point kon kiezen bij de verzending.

Bestelling en dergelijke geen probleem.

Ver!ending was minder, in ieder geval niet de volgende dag en 2 dagen een verandering van levertijd dus 2 dagen thuis wachten op bestelling. Dit was 3chyer in handen van DHL en dus niet van Parts.nl.

duidelijke beelden van onderdelen

top

bestellen en jullie verzenden het komt als je betaald hebt en het is goed

besteld volgende dag in huis wat wil je nog meer .

Aan verwachting voldaan, helemaal tevreden

Onderdeel 's avonds voor 10pm besteld en twee werkdagen later inhuis. Makkelijk te bestellen en naar verwachting geleverd.

*****(**((

Snel, compleet.

Direct na bestelling en betaling complete informatie. Volgende dag artikel al in huis.

Snel en perfect geregeld

Alles klopte aan de samenwerking met Parts.nl

Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen !

Prima bedrijf !

Goede website

Het is een goede website en een snelle levering daar hou ik van ga zo door

Snelle levering en goede service

Vetfilter gekocht voor de afzuigkap. Bij levering bleek de filter te zijn verbogen tijden het transport. Een telefoontje en foto verder en nieuwe was al onderweg. Correcte en snelle afhandeling

Beter kan een mens niet wensen top.

In mijn vorige zin heb ik al geschreven dat de service uitstekend is.

Top gozer mee denker

Ben dagje ouder, er wordt meegedacht om het juiste product te kiezen

goed assortiment, lange levertijd

goed assortiment, lange levertijd

Prima site en snel geleverd

Alles is bijna prima verlopen. Tafel mag wel aangegeven dat het aandrijfasje op het motortje van de nieuwere actifry twee rechte kanten heeft en niet zoals de eerste modellen een recht kantje waardoor het koppel asje niet past. Hierdoor moest ik ook een nieuw motortje moest aanschaffen.

goede spullen

ze zijn vlug.met.leveren sociaal en hebbem ook vaal de spullen die particulieren nodig hebben

Goed werkende site, veel onderdelen. Voor 10uur bestelt had het de volgende dag in huis. Top

Heldere en makkelijke zoek functie snelle lecering

Zoals altijd makkelijk onderdelen te vinden d.m.v type nummer. Goede prijs en super snelle levering, volgende dag in huis. Zeker een aanrader.

Uitstekende website

Ik had snel gevonden wat ik zocht en de aflevering was ook mooi op tijd

Very good

Iam very satisfyed

Duidelijke website

Goede prijs, kwaliteit en artikelen snel in huis!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE