Prima snel geleverd

Snel en goed verpakt

Snel en accuraat!

De producten zijn eenvoudig te vinden en bestellen. De levering is daarna snel en goed verpakt.

perfecte communicatie

ik werd precies op de hoogte gehouden van verzending en alles klopte. Ook de verpakking en bij behorende pakbon was allemaal prima geregeld

Goede prijs en alles volgens afspraak

Practical, useful and quick!

Parts NL is my go to store for any parts I need. I never worry or stress if something breaks in my house because I know I can find a replacement with Parts NL and have it delivered the next day at a great price.

Goef

prima database om je onderdelen op te zoeken en te bestellen

Als heel prettig ervaren, gewoon merk type invullen en de beschikbare onderdelen komen naar voor. Origineel en alternatief. Snelle bezorging en de wasmachine draait weer perfect! super

Super goede en snelle levering.

Onderdelen voor de koelkast gekocht. Fijne website. Super snel binnen, en goede prijs. Wel jammer dat ik bij een bestelling van €70 nog €5,99 verzendkosten moest betalen.

Snel en juist geleverd onderdeel Bauknecht vaatwasser.

Mijn vaatwasser Bauknecht 854619801790 bleek meerdere storingen te hebben. Na 1e onderzoek bleek de recirculatiepomp niet goed te werken. Hierop gaf deze geen foutmelding, maar kon het programma niet afronden. Na deze vervangen te hebben kwam er plotseling een andere foutmelding tevoorschijn, namelijk F8. Dit bleek de water-niveaumeter te zijn. Deze op zondag besteld en al op op maandagmiddag binnen. Erin gezet en iedereen weer blij. Niet meer met de hand afwassen. Geweldig!

Ruim assortiment, goede voorraad, zeer snelle verzending met no nonsense verpakking.

Als je wat repareert en waarschijnlijk dus open hebt liggen wil je zeker als particulier zsm het missende onderdeel snel binnenhebben. Naast het ruime assortiment en overzichtelijke website is dan goede voorraad en zeer snelle verzending precies wat je wilt.

geweldig

Snelle levering. Duidelijke site om te zoeken wat je nodig hebt. Check om uit te zoeken of onderdeel geschikt is. Ik hoef nu geen nieuw apparaat te kopen omdat met het onderdeel van PartsNL ik weer jaren vooruit kan. Top.

Snel en goed geregeld

Ik besteld hier regelmatig een onderdeel. Alles wat thuis kapot is probeer ik te maken I.p.v. weg te gooien. PartsNL is hiervoor onmisbaar voor mij. Dit keer heb ik makkelijk en snel weer een werkende blender!

Goed geregeld en op de afgesproken tijd.

Beleefde chauffeur.

Waterresevoir Delonghi

Zondag besteld en maandag geleverd een echte aanrader voor onderdelen voor uw koffiemachine .Heel goede sevice

Vriendelijk en behulpzaam.

Een onverwachte uitgekiende en eenvoudige oplossing werd mij aangeboden met deze materialen. De zwakke constructie van de fabrikant werd met deze vervangingsset volledig overklast door z,n eenvoud. Technische een sublieme oplossing.

Prima assortiment

Snel binnen, redelijke prijzen, makkelijke site

Heel netjes geholpen

Na verkeerde onderdeel te hebben ontvangen met offerte ben ik netjes geholpen en het goede onderdeel gekregen

Nadat we problemen hadden met de levering. Post nl. Had niet geleverd,werd het op nieuw op gestuurd. Nu kwam het wel aan.

Onderdelen veel ste duur

Het is dat ik het nodig had maar 10 euro voor stukje plastic ga jullie eigen schamen! Want komt gewoon uit china voor en paar euro! Zo jammer dat het dus alleen om de poen draait!

Prima vervangend onderdeel en snel geleverd

Good service but expensive fees

The product works fine, and the service from PartsNL is good, with fast delivery and clear communication. Only the delivery fee is too expensive in my opinion.

Was op zoek naar een nieuw flessenrek voor een ijskast. De sticker met het type nummer van de ijskast was nogal onduidelijk. Belletje naar parts.nl en een medewerker hielp mij het juiste onderdeel te vinden. Kreeg prompt een mail met een link om te bestellen. Erg handig. Onderdeel zit nu in de ijskast en past perfect!

Snel en goed

Heel vlotte en snelle levering met duidelijke communicatie.

Snel besteld en binnengekomen

Ik kon gemakkelijk op onderdeelnummer van Bosch het juiste onderdeel vinden en het onderdeel was binnen 24 uur binnen

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE