Prima en snel werkende bestel procedure

Snelle levering en een realistiche prijs

Snelle accurate bestelling en levering

Zwarte mousse filter besteld voor mijn droger. Eerst gechat want mijn nummer van droger BEKO DPU 7380 x stond er niet bij. Ik kreeg direct antwoord dat de grootte identiek was. Na een dag kwam de bestelling thuis. De mousse is wel ietsje groter, maar machine werkt terug goed.

Juiste onderdeel snel geleverd

Het onderdeel dat ik nodig had om onze IKEA combimagnetron te repareren kon ik gemakkelijk op de site van PartsNL vinden en bestellen. Mede door de hoge verzendkosten was het onderdeel duur ten opzichte van andere aanbieders van een vergelijkbaar onderdeel. Het verzenden had ook via een brievenbuspakketje gekund.

Geweldig geen commentaar

Jammer dat alles niet voorradig is.

Goedendag, Product besteld alleen een ander onderdeel was niet voorradig. Dus afwachten wanneer voorradig is. Jammer 2 keer verzendkosten. Bestelling was de volgende dag binnen.

Top personeel in een top winkel

Ik werd door beide heren heel goed en vriendelijk geholpen. Het antwoord nee kennen ze niet, ze gaan door totdat ze een oplossing voor je gevonden hebben.

Super snelle levering en goede omschrijving van product

Door de 3D beweging kreeg ik een goed beeld van wat ik wilde kopen.

Mijn bestelling duurde lang

Ik zou mijn bestelling eind augustus ontvangen maar vorige week pas ontvangen ook geen mail ontvangen zo van het gaat iets langer duren

Het goede product tegen de beste prijs!!!

Het goede product tegen de beste prijs!!!

perfect

na contact prima geholpen!!!

Snel en goed

Snelle en vlotte afhandeling

Goed snel geregeld

Prima, gebaseerd op 1 ervaring

Snel contact met een chatmedewerker en zo wist ik binnen een paar minuten welk artikel ik voor mijn apparaat nodig had. Besteld en de volgende dag in huis.

Nadat een product veel te snel defect is geraakt kreeg ik gelijk goede service door een vervangend product gratis op te sturen.

ging alles in het leven maar zo soepel

de handgreep van de ijskast begaf het. Dit was er een met bewegende delen, altijd kwetsbaar dus. Maar de vervanger via Parts was perfect, compleet en eenvoudig te bevestigen. Mijn ijskastje kan weer jaren mee :)

Klantgericht

Vakkundig en klantenservice omdat de persoon nog even controleerde of ik echt het juiste onderdeel omschreef

Gematigd

Het product was netjes in een doos geleverd. Het product zat in een plastic zak. Na het openen van de zak bleken een deel van de handel uit elkaar te liggen. Na wat speurwerk en logisch nadenken, de onderdelen weer in elkaar kunnen zetten. Hierbij geen hulp gevraagd van PartsNL. Je verwacht dat het product heel wordt geleverd en direct kunt monteren op de koelkast. Een kleine tegenvaller.

uitstekende service

Alsnog bedankt voor het snelle toezenden. Heerlijk om eens een bedrijf te treffen die ook waar maakt wat ze beloven! nogmaals dank voor de prima afhandeling!

Goede service en snel geleverd

Op de site is het heel duidelijk om het typenummer te vinden. De filter was snel geleverd. Ben zeer tevreden

Geaan zoals beloofd

Onderdeel werd correct geleverd en had de verwachte kwaliteit

Precies wat ik zocht binnen een dag ontvangen

Ik zocht een scharnier voor mijn 17 jaar oude koelkast. Dmv aanvragen offerte en mijn reactie daarop het juiste onderdeel de volgende dag ontvangen

Binnen 24 uur geleverd en in goede staat ontvangen.

eerste keer goed

15 Weegschaalstraat