eerste keer goed

Snel netjes verpakt

Goede producten, snelle levering en netjes verpakt

Iets besteld was de volgende dag al binnen top

supersnel geleverd en voldoet aan de verwachting

echt fijn zo snel als dit onderdeel geleverd is. Na monteren doet de vaatwasser weer precies wat ie moet doen.

Parts NL doet wat ze beloven .

Na een paar dagen onderdeel ontvangen , nog niet geplaatst maar dat zal wel gaan lukken , denk ik . Tevreden over product en levertijd .

Precies wat ik nodig had

Makkelijk onderdeel gevonden en snel geleverd

Vlugge en correcte levering.

Groot assortiment en alles goed terug te vinden.

goed geregeld

Bestelling was snel en goed geleverd, waarvoor dank

een goed bedrijf

het artikel was goed en goed verpakt.

perfect en de bestelling op tijd

Vriendelijke meneer aan de telefoon na telefonisch contact / goede uitleg van deze persoon

Een kleine bestelling is top uitgevoerd

Niets aan toe te voegen

Snel geleverd.

Orginele onderdeel van braun heb ik gekocht. Dat paste precies.

Snelle en goede levering

Het product was precies wat het moest zijn, superblij mee. Ene dag besteld, andere dag in huis. En keurig beschermend verpakt.

snel en goed

heb hier wel vaker wat onderdelen gekocht en was goed bevallen. Ook nu weer een prima aankoop ervaring, had wat nodig voor onze bijna 15 jaar oude vaatwasser en kon op typenummer zoeken en benodigde onderdeel makkelijk vinden. Werd snel en netjes afgeleverd. Prima webshoP!

Geweldig bedrijf, mega snelle service

Al een aantal keer wat besteld, snelle service en ook snel antwoord op een mail. Daardoor is bijv het wieltje van de vaatwasser snel geregeld en opgelost!

Snel geleverd, goed verpakt

Het onderdeel voor onze afzuigkap was alleen bij Parts.nl te koop, dus blij dat zij het konden leveren. Bestellen was eenvoudig, levering snel en goed verpakt. Enige wat jammer is: geen gratis verzending van 50 euro. Zie je bij vergelijkbare shops wel vaak.

Snel geleverd en mijn wasmachine doet het weer ik ven er blij mee

alles zoals geplant

In het voorjaar heb ik een handgreep van mijn wasmachine besteld. en deze week gelukkig ontvangen. ik heb netjes 2 of misschien wel drie keer een mailtje ontvangen van PartsNL dat het hun ze het enorm vervelend vonden. dat het onderdeel niet voorradig was en niet op korte termijn te leveren was. en hebben tot twee keer toe aangeboden om het aankoop bedrag en de verzend kosten te retourneren. Gelukkig heb ik het deze week ontvangen.was het juiste onderdeel al met al ben ik zeer tevreden over de service en inspanning die PartsNL voor een onderdeel van plusminus 6 euro heeft geleverd .Dik tevreden Mari van Deursen

Snel en efficiënt

Zeer snel geleverd!

Het product werd zeer snel geleverd en dat is wel zo prettig daar mijn Kärcher het niet meer deed.

De allerbeste webshop

Zeer veel onderdelen ook van oude apparaten. En zeer snel geleverd. Een van me favoriete internetwinkels.

De juiste produkten

snel, correcte levering en onderdeel

We hadden niet zoveel gegevens ter beschikking en ook op de website stond niet zoveel afmetingen vermeld. Wel stond er vermeld dat het zou passen voor het type toestel. Uiteindelijk toch gekozen om te bestellen. De dag nadien werd het geleverd. Onderdeel gemonteerd en paste perfect. Top.

Doen wat ze beloven.

15 Weegschaalstraat