deurrubber was overal 3mm te groot, dus niet makkelijk te monteren

deurrubber was overal 3mm te groot, dus niet makkelijk te monteren terwijl het een Siemens originele product is.

Zeer snelle en correcte levering

Supersnel een oplossing gevonden

Na een verhuizing bleek de afvoerslang van mijn droger spoorloos te zijn (vermoedelijk weggegooid). De slang zelf had ik snel gevonden bij dit bedrijf, maar er moest nog een verloopstuk tussen. Contact via de mail opgenomen en binnen een half uur had ik de juiste adapter (verloopstuk)met bestelnummer in mijn mail staan. Besteld en de volgende dag al in huis. Wat een super service, bedankt.

Snelle levering, goede prij/prestatie verhouding, goede kwaliteit, veel producten op voorraad

Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend geleverd. Chapeau ook DHL. Was een niet veel voorkomend product maar was wel op voorraad en ook tegen een acceptabele prijs. Met afhalen op afspraak zou het nòg beter worden

Gewoon goed

Website overzichtelijk om snel je onderdeel te vinden, eenvoudig te bestellen, snelle levering tegen een aangename prijs.

Goede service.

Het stoompijpje en uitloop voor des toom van mijn Delonghi espresso apparaat waren stuk en via partsNL heb ik heel snel de juiste stukjes kunnen vinden op hun site via de chat functie. De stukjes zijn een beetje prijzig dus daarom 9,5 ster ipv 10 sterren. Heel snelle levering, dag erna had ik het al hier en kon ik terug genieten van een lekkere cappuccino :-)

Duidelijk antwoord per mail en in de winkel goed geholpen

Even zoeken naar het goede onderdeel. Bestellen en afrekenen. Daarna wordt je goed op de hoogte per mail, je weet waar je onderdelen zijn. in de winkel afhalen met je nummer, je wordt netjes geholpen in de winkel. ik kom er al jaren en iedere keer gaat het weer goed, heel soms een dag later maar dan heb je ook een mail gehad.

Meteen het goede onderdeel en al de volgende dag geleverd.

Vooraf kon bepaald worden welk type onderdeel in het kapotte apparaat vervangen moest worden. De volgende dag kon het onderdeel vervangen worden en kon er weer lekkere koffie gedronken worden

Goed advies, levering eerder dan verwacht

Zie hierboven, enig minpunt is de bezorging door DHL, bestelling op t verkeerde adres afgeleverd. Verder prima ervaring

Onderdeel staat zeer goed beschreven en met foto's. 'Savonds besteld,volgende dag in huis.

keurig antwoord op mijn mail met een vraag. daarna besteld en keurig het juiste onderdeel geleverd

Prima, komen belofte na, helpen goed en snel en leveren direct het juiste onderdeel.

Duidelijk en snel

De juiste onderdelen besteld en ook snel geleverd

Volgende dag in huis

Keurig en snel geleverd!

Goede ervaringen na aankoop. Netjes verpakt en snel geleverd, heel fijn!

Snelle levering, goede service

Onderdeel voor Tefal airfryer besteld werd zeer snel geleverd en voor een goede prijs.

Snel en prima bezorgd.

Duidelijke website, makkelijk te bekijken en te bestellen.

Snelle en vlotte afhandeling

Goed advies over welk onderdeel ik nodig had.

Eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Klein artikel besteld, volgende dag geleverd. Extra foto zou handig zijn.

Online onderdelen magazijn

Parts.NL is een fantastisch onderdelen magazijn voor huishoudelijke apparaten. Via een serienummer kun je makkelijk alle onderdelen bestellen, die je nodig hebt. Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Snelle levering en beste prijs

Makkelijk gevonden , juiste artikel. Keuze uit origineel of vervangend artikel.

geheel volgens afspraak.

perfect

snelle service

top

Duidelijke site & snelle levering

De ruime keuze maakte het bijna lastig, maar de filters werken goed en ook de aanwijzingen om code terug te vinden.

Superhandig

Heel fijn dat ik een vervangend waterreservoir kon bestellen. Nu hoef ik niet een nieuwe Kärcher raamwisser te kopen...zonde voor het milieu. En m'n portemonnee :)

Snel en uitstekend

Snelle en uitstekende service.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE