perfecte deal voor verwarming element droogkast.

vrijdag besteld, zaterdag voormiddag in huis, binnen de 20 uur was mijn stuk ter plaatse. zeer snelle deal. ( indien je weet dat ik in Belgie woon en mijn stuk komt van NL ). ik ben er blij mee,

Alles ging naar wens, personeel klantvriendelijk en behulpzaam

Prima snelle service

Goed en snel geleverd

Geweldig!!

Een glasplaat besteld voor mijn koelkast, die was niet op voorraad. Netjes een berichtje gekregen dat het nog ff duurde en of ik hem nog wilde. en toen na 2 weken was ie daar. Goed gecommunniceerd, zouden meer bedrijven zo moeten doen!

Zoals het hoort

Prima levering zoals je zou verwachten, enig is de prijs welke aan de hoge kant is

Snelle service. Makkelijk te bestellen

Duidelijke website. Zeer makkelijk te bestellen en snelle levering.

Fijne klantenservice

We hebben het stukje wat ik nodig had kunnen vinden.

Klein onderdeel, maar perfect geleverd

Het onderdeel (van een koffiezetapparaat) was nergens te bestellen, maar wel bij PartsNL . Duurde daardoor wat langer, maar wel geleverd en precies het goede. Perfect bedrijf!!

Zeer goed.

Snellen en goede service.

Zoals al meerdere keren alles prima gegaan.

Zoals al meerdere keren alles prima gegaan.

Snelle levering, goede producten qua kwaliteit

Goede ervaring. Duidelijke website, goede uitleg bij de producten. De kwaliteit is goed en de klantenservice uitstekend! Bestel hier zeker nog een keer.

zeer snel en goede service

goede service

Ook bij zeer kleine bestelling goed geholpen

Klein onderdeel defekt twv nog geen €2 Toch honderd orocent service. Ga in de tiekomst zeker terug naar PartsNL.

alles snel geregeld en binnen 24 uur in huis

kon niet sneller

bestelling is niet aangekomen

Dries dagen na de bezorgdatum is de bestelling nog steeds niet aangekomen. Je betaald voor de bezorgkosten, maar er wordt niets bezorgd, terwijl het pakket gewoon door de brievenbus.

Top geholpen

Super goed geholpen en zat goed ingepakt .We zijn heel blij met de nieuwe flessenrek.

Gelijk weer aan de koffie!

Ik heb per ongeluk de koffiepot voor mijn filterkoffie apparaat stukgemaakt. Gelijk een bestelling geplaatst voor een nieuwe! Ik heb hem de volgende dag mogen ontvangen. Hartstikke blij, vooral met de snelle levering!

Keurig geleverd

We hadden een nieuwe deurstrip voor de koelkast nodig, kwam keurig in een grote platte doos en niet opgevouwen. Past perfect en deur sluit weer prima.

Mijn nieuwe diepvriesbak pas precies..

De code van de vries bak klop wel. Het is goed geluk iemand die mij een Goed advies heeft gegeven. Bedank voor een goeie advies.

Juiste onderdeel binnen een dag in huis

Duidelijke uitleg onderdelen op de website. Snelle levering.

snelle en correcte afhandeling. Bedankt

Zoals verwacht

Snelle levering!

Snelle levering.

Erg tevreden

Perfecte aankoop. Ik plaatste de bestelling met gemak en ontving de artikelen in perfecte staat tegen een goede prijs en binnen een zeer redelijke tijd. Ik raad het aan.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd

Zoals hierboven beschreven

Onjuiste omschrijving

De beschrijving op de pagina gaf het juiste onderdeel aan voor mijn model. Het onderdeel paste niet en moest op eigen kosten worden geretourneerd en werd niet vervangen door het juiste.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE