Goed, snel en keurig verzorgd

Goede en duidelijke website om alles op te zoeken. Na bestelling volgt een snelle en keurig verzorgde levering.

Uitstekende webwinkel. Snelle levering

De filters van onze afzuigkap waren kapot gegaan door verstopping. Fijn dat PartsNL snel nieuwe onderdelen kon leveren.

Niks op aan te merken

Een vriezer besteld, kwam prima binnen de afgesproken tijd. Netjes op de lokatie die wij wilden afgeleverd en de oude meegenomen.

Helemaal goed.

Zoveel onderdelen, duidelijk omschreven en te vinden op de website en zo snel geleverd.

Tevreden

Transport beveiliging wasmachine besteld, snel en goed geleverd .

Duidelijke site.

Goed geholpen door medewerker!!

Kon de onderdelen niet vinden, gechat en fantastisch snel geholpen, besteld en de volgende dag binnen!!

Gewoon perfect

Gewoon perfect en niets anders dan dat !

Hele goede klantenservice, snelle levering

Op zoek naar een stofzuigslang , waar ik zelf niet aan uit kwam. de klantenservice heeft mij goed geholpen met de juiste zuigbuis voor mijn stofzuiger Dank je wel daarvoor.

snel, accuraat

top

Precies zoals vermeld in de website,dus alles wel voor parts.nl

van bestelling tot bezorging alles prima in orde.

Goed én snel.

Snelle levering én t product voldoet prima aan de verwachtingen.

Defecte wasmachinesnaar was snel te vinden op de website met behulp van keuzemenu. Besteld en supersnel geleverd!

Achteraf was de bestelling van onderdelen niet nodig en retour gestuurd met snelle afwikkeling

Nog nooit zo'n snelle afwikkeling van retour betaling gezien. Ik had vooraf met ideal betaald na ontvangst bij hun de volgende dag al uitbetalen. Eigenlijk zoals het hoort maar kapot gemaakt door andere online bedrijven.

PartsNL heeft perfecte service.

Moest een micaplaatje hebben voor mijn magnetron. De eerste bestelling ging mis maar met advies van medewerkers van PartsNL kwam het toch snel weer goed. Dank.

Correct en snel

Correct en snel

Top snelle levering

Top snelle levering en hier product

Past precies!

Snel en goed

Moest een magnetron glasplaat hebben en de volgende dag in huis top service

Prima levering

Ook telefonisch contact prima,plus goed advies

Duidelijk en snel

Prima en duidelijke site. Ook Snel geleverd. Andere sites waren niet altijd duidelijk of het onderdeel ook geschikt was voor onze koffiemachine.

Snel geholpen via de chat en snel geleverd

Ik vroeg of ze het artikel dat ik moest hebben ook kunnen leveren. Met behulp van een nummer werd het juiste artikel gevonden en het is de juiste. Als je in de chat klikt op de link, die ik van de chat dame kreeg dan is de chat weg. Tenminste bij Android en Chrome en bij mij.

Makkelijk om product te vinden en snelle en correcte levering

PartsNL heeft het bestelde product correct en snel geleverd. Het pakketje zag er netjes uit en product keurig verpakt. Het vinden van het juiste product verliep snel en eenvoudig.

Goed maar prijzig

Het bestellen ging eenvoudig en de levering redelijk snel. Echter ik vind t belachelijk dat ik moet betalen om de artikelen in de winkel op te halen. Dit is geen goede service!

Gewoon gemakkelijk en goed

Snel kunnen bestellen, waren alleen op vakantie. Dat was geen enkel probleem want mocht je het toch snel nodig hebben kan je het laten bezorgen voor een schappelijke prijs. Vriendelijke mannen in de zaak die van hun zaken afweten.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE