Pistool handgreep stofzuiger. Product zoals omschreven. Snelle levering,en ruime keuze op de site

Altijd snelle levering

Zeer goed.

Ik had een verkeerd artikel bestel. Naast een snelle levering van het verkeerde artikel kreeg ik ook nog erg snel mijn geld terug. Goede service

Perfect geholpen met de juiste onderdelen.

Prima geleverd en op tijd

Juiste product, goed verpakt en op tijd geleverd.

VERY Fast delivery!!

I was completely shocked to get my replacement charger the next day from ordering! Unbelievably fast! Great service!! Thanks!! Steve

Duidelijk en goed

Duidelijke site snelle levering en goede pasvorm van bestelde onderdeel

Uitstekend bedrijf

Duidelijke website, veel keuze, voordelige prijzen snelle levering en een zeer vriendelijke klantenservice.

Adequate klantenservicemedewerker

Goede product ontvangen alleen lange levertje door dhl. Werd door party’s Nl prima opgelost

Super geregeld

Onderdelen besteld en de andere dag geleverd. Bleek dat ik niet het goede onderdeel had besteld. Retouraanvraag gedaan en onderdeel teruggestuurd en had binnen 3 dagen het geld terug. Complimenten !!!

klasse!

Goede omschrijving op de site

Alles goed en snel geleverd en niet duur

Had het niet zo snel verwacht. Zeer tevreden.

Perfect zaken gedaan.

Het bestelde onderdeel is keurig verpakt geleverd volgens afspraak. Prijs dik in orde.

Goed en snel

Snel en goed

Snel simpel en correct

Verassend snel een goed product. Binnen een dag geleverd.

Zal er zeker nog bestellen

Heel vlugge levering

Super gemakkelijk

Onderdeel was heel namelijk te vinden en ook snel geleverd, top hoor. Volgende onderdeel wordt straks ook weer hier besteld.

Onderdeel voor scheerapparaat direct nodig en ik kreeg het binnen 24 uur.

Snel iets nodig, snel geleverd.

Lage prijzen vlotte levering en normale bezorgkosten

De keuze op Parts.nl is vooral gekomen doordat ze lage prijzen hanteren voor hun artikelen. De bezorgkosten waren de kosten bij de transporteurs (PostNl en DHL). Dus niet zoals bij anderen hoge bezorgkosten Bezorging binne 1 werkdag beloven ze. Tot mijn grote verwondering en verbazing had ik het bestelde artikel de volgende werkdag in huis. Zoals ze, dat noemen. Wij zijn rondom tevreden gelukkig. Onze complimenten

Bestellen ging goed en het werd snel verzonden.

In 1 woord: Top

Besteld en de volgende dag geleverd :-)

snel perfect het juiste artikel in een mum van tijd besteld verstuurd ontvangen

Ik heb een Whirlpool vriezer met 3 grote laden en een kleinere onder 2 grote laden waren in de loop van de tijd flink beschadigd via de website de goede la besteld de ene dag besteld de volgende dag in huis op het afgesproken moment afgelopen zaterdag de andere besteld maandag in huis nu weer een hele vriezer vervangende onderdelen zijn niet goedkoop maar wel de moeite waard om te vervangen

duidelijke foto's, goede product omschrijving

de juiste glasplaat gevonden voor mijn Amerikaanse koelkast

Goede service en snelle levering.

Het onderdeel dat besteld was werd correct geleverd, echter het was niet het onderdeel dat noodzakelijk was. Dit was ook niet te vinden op de website van de fabrikant. Na retourzending binnen enkele dagen het betaalde bedrag terugontvangen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE