PartsNL is klantgericht en klantvriendelijk

Bij een volgende bestelling doen ze zeker weer mee.

juist onderdeel en alles loopt volgens plan

positief

Voldoet volledig aan mijn wensen

Super snel, prima gedaan

Ik heb heel even via de chat functie overlegd, daarna besteld. Snel geregeld, snel geleverd.

Prima verzorgd

Snel geregeld en het juiste product

Goed op alle punten

een goede afhandeling.

Prima geholpen

De knop van het waterfilter was afgebroken. Ik heb op Parts via de website gezocht en ze hadden een knop. Via de chat gevraagd ofvdeze op mijn koelkast paste en de mevrouw had dat al nagekeken. Prima dank u wel

zeer tevreden

Ben zeer tevreden van jullie service thermostaat ijskast is snel thuis geleverd. Heb deze direct kunnen plaatsen en probleem opgelost werkt terug. Bedankt

super

Daar ik onzeker was over het juiste onderdeel werd ik via een schets en de bijhorende bestelling uitstekend geholpen ,waarvoor superveel dank.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en de onderdelen zijn passend op de machine . Echt top

Snel en betaalbaar

Snelle levering & grote keuze uit onderdelen, dit is mijn "Go-to" shop voor als er een defect is!

Besteld, snel in huis

Mijn aircoslang was uitgedroogd en ging daardoor scheuren, op PartsNL een goede vervanger uitgezocht. Deze was na een dag al binnen, en paste precies. Nu kan m’n airco weer lekker aan, wel fijn met deze warme dagen.

meteen het goede onderdeel!

juiste product omschrijving !

snelle verwerking aankoop en transport

duidelijke webwinkel met goede omschrijving product

Besteld en 2 dagen later binnen, precies wat ik nodig had. Alles klopte!

Super, goede omschrijving en beschrijving.

Goede beschrijving en snelle levering. Misschien korte handleiding bijvoegen.

snele levering

ik was op zoek naar mica plaatjes voor mijn maneetron oven die heb ik bij julli gevonden was heel snel geleverd en ze pasten nog ook goede service

geweldig

via klantenservice mijn juiste onderdeel kunnen bestellen en het was zeer snel in huis

Na verkeerd artikel, het juiste (dubbel en gratis) ontvangen

In eerste instantie niet zo blij, want verkeerd artikel ontvangen. Na emailtje het juiste artikel alsnog ontvangen en de volgende dag nog een keer. Eind goed, al goed denk ik dan, maar er zit, naar mijn idee, wel een zwakheid in de verzendprocedure. Gelukkig geen vliegende haast, maar wel een aandachtspuntje. PS: de prijs is heel concurrerend, plusje daarvoor.

Uitstekend!

Van bestelling tot ontvangen van het product ging supersnel! Excellent service!

Levering snel

Helaas is de stofzuigermond voor het parket niet stevig het stuk waar de borstel zit vliegt er telkens uit

Zelfs al raakt het pakket zoek wordt dit snel en professioneel opgelost

Mijn ervaring is goed

Klantvriendelijk en een goede uitleg

Vlotte snelle levering

Onderdeel direct nodig 's avonds besteld volgende dag in huis

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE