Vlugge verzending en prijs kwaliteit alles zoals het hoort!

Daags na bestelling al ontvangen. Goed verpakt.

Snel en goed

Het juiste artikel wordt snel bezorgd.

Snel en goed

Bestellen en snel ontvangen

Duidelijke site snelle ontvangst.

Goed! Ga zo door.

Superrr

Het was een tropische dag, mijn boodschappen waren net binnen en er brak een glazen koelkastplaat. Dus stapelde ik alles in de koelkast waardoor er spullen kapot vielen. Balen. Echter, ik had al eens eerder koelkastplaten besteld, dus omdat het kon deze keer gelijk bij Part.nl wederom een Beko glasplaat besteld en … hoewel ik graag alles langzaam doe, voelde ik mij erg dankbaar dat de plaat binnen 24 uur geleverd werd. Ik heb dus niets dan lof!!! Harteluck ( nieuw woord) dank voor het feit dat parts.nl bestaat en dat ik mijn koelkast weer in kon richten. Ook fijn was dat er korting op de plaat was. @dankbaar iedere keer als ik de korlkastdeur open.

Prima gewerkt!

Via een WhatsApp gesprek wat info ingewonnen over welk onderdeel precies goed zou zijn voor mijn koelkast. Kreeg na advies direct een link toegestuurd welke ik kon aanklikken en meteen bestellen. Binnen 24uur mijn onderdeel in huis. Ze tevreden over Parts.nl

Het goede onderdeel, snel aan huis geleverd

Dat dus :)

Goed en snel geleverd

Origineel onderdeel van Delonghi voor een nette prijs in no time in huis!

snel bezorgd en netjes afgeleverd.

hulp bij zoeken naar juiste artikel was heel handig.

snelle en efficiënte hulp werd vis chat geboden. al mijn vragen werden vlot beantwoord.

Snel geleverd.

Wel een iets te duur

Zeer snelle levering

Ik zocht Gardena hulpstukken voor mijn waterslang en had deze snel gevonden bij Parts.nl

Product deed aan de verwachting. Volgende dag in huis

Alles naar volle tevredenheid

Complimenten voor de assistentie van de servicedesk. Vriendelijk en accuraat. Bestelde onderdelen waren een uitkomst.

Snel en simpel

FF zoeken wat je wil hebben Maar dat ging vrij vlot Helemaal top

Supersnel en correct geleverd

Snelle en goede kwaliteit en levering

Snelle verzending

Duidelijke website en snelle verzending

Leveringen op tijd, geen problemen

Top product top geregeld

Kwam s’avonds thuis, was er een onderdeel van m’n Dyson kapot gegaan. Om 21:00 uur het defecte onderdeel gevonden bij PartsNL, gelijk besteld, en de volgende ochtend om 11:00 uur werd het onderdeel geleverd. Half uurtje later werkte de Dyson weer. Helemaal Top

Goede sneller service

Goede producten en snelle service. Netjes en duidelijk beschreven op de website.

service at its best

artikel opzoeken, bestellen, ontvangen. alles binnen 24h. beter hoeft niet.

Breed assortiment. Fantastische service

Een door mij verkeerd besteld product teruggestuurd en vrijwel direct mijn geld retour. Nieuwe product ook zeer snel ontvangen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE