Duidelijke website en snelle levering

Onderdelen magnetron waren in voorraad.

Super snelle service

Super tevreden. Handige website. Snelle service.

Goede en snelle levering. Product deed volledig aan de eisen

Nieuwe snaar voor droger: past perfect en was de volgende dag in huis.

De snaar van onze 30 jaar oude droger was gebroken. Gezocht op PartsNL naar het typenummer en daar vond de site een passende snaar bij. 's Avonds besteld en de volgende dag werd de nieuwe snaar bezorgd. Dan is het altijd weer even spannend of hij ook echt past en dat bleek inderdaad zo te zijn (wel even op de goede manier langs de spanrol leiden!). De trommel draait weer vrolijk rond en dat droogt een stuk beter :-) We zijn er blij mee en hopen dat de droger voor die 2 tientjes nog 10 jaar mee kan.

Snelle, correcte levering

Precies wat je verwacht, geen gedoe.

Super snel

Helemaal prima

Vlotte levering! Juiste onderdeel!

Eerste keer besteld! Juiste onderdeel geleverd en ook nog heel snel! Heel tevreden!

Ruim binnen de beloofde levertijd

Snel geleverd Wel goed aan de prijs maar ik heb het en al gemonteerd en naar alle tevredenheid

Snel geleverd en overzichtelijke site

Droger was ermee opgehouden gelukkig enige kennis van dingen en al snel ontdekt waar het probleem bevond. Even opzoeken bij partsnl en onderdeel snel gevonden. De volgende dag al in huis en drogen maar.

Het bestelde artikel voldoet heel goed en werd keurig op tijd geleverd.

Mijn ervaring met PartNL is zeer goed.

Goeie website en goed materiaal

Had al een tijd last van een kapotte flessenbak in de koelkast. Na het opzoeken van mijn koelkast nummer plus flessenbak erachter kwam ik precies uit bij een product op jullie website die hiervoor geschikt was. Ideaal nu kunnen de flessen wijn weer staan in de deur ipv liggend en half lekkend.

geen goede ervaring

week geleden oplaadsnoer besteld maar is nog steeds niet geleverd.

Precies wat ik nodig was.

Snel en makkelijk onderdelen zoeken op nummer. Voor een goede prijs en vlot geleverd.

Goede afhandeling voor een moeilijk te verkrijgen onderdeel.

Na lang zoeken ben ik bij dit bedrijf geslaagt met mijn inkoop. Minpuntje is dat ik dan ook wel de hoofdprijs moest betalen. Dit is dan wel jammer.

Dyson handgreep paste perfect

De bestelde Dyson voldeed aan alle verwachtingen en paste perfect!

top

via chatfunctie snelweg juiste onderdeel doorgekregen

Perfect voor elkaar

Lang gezocht naar een onderdeel voor een bepaald type staafmixer. Was bij jullie gelijk duidelijk dat ik het juiste had. Snel en netjes geleverd.

Goede informatie en snelle levering

Goede informatie en snelle levering.

Prima geregeld. Past goed!

snel weer lekkere opschuimmelk

onderdeel heel snel geleverd en dus maar heel kort zonder opschuimmelk gezeten helemaal top

Doen wat ze beloven

Zou 2 dagen duren was er volgende dag al

Alles was op tijd en goed geregeld.

Everything at one place

Everything at one place

Fijn om een onderdeel te kunnen kopen voor een ouder model Epilady van Braun

Prima aankoop (scheerhoofd) gedaan en snelle levering, dus helemaal tevreden.

Snel en betrouwbaar

Rubber afsluiting van de wasmachine aan gort. Ons gezin kan geen week zonder wasmachine, dus snel op partsnl gezocht. Twee opties: origineel en een “kwalitatief vergelijkbare” vervanger, wel de helft van de prijs. Die besteld, echt volgende dag in huis. Snel gemonteerd, past uitstekend. Top.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE