Goed product

Goed verpakt Snelle levering

Super snel geleverd

Batterij voor mijn Braun scheerapparaat besteld. Volgende dag al in huis Perfect

Goed verloop op alle gebied

Gemakkelijke website, snelle afhandeling en levering van het product. Staat opgeslagen bij mijn favorieten.

Supersnelle service

Het artikel dat ik heb gekocht voldoet uitstekend aan de verwachting. Vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon. Top!

Product en levering precies als gezegd. Wel jammer dat er in mijn buurt geen ophaalpunt is daardoor waren de verzendkosten even veel als het onderdeel dat ik bestelde

Duidelijk en goed

Een vraag aan de klantenservice werd snel en goed beantwoord. Snelle levering.

Kan niet beter

Snel nodig onderdeel gevonden besteld en snel geleverd bedankt

snelle en correcte levering

goede overzichtelijke site en makkelijk te bestelling. Snelle levering.

telefonisch perfect uitgelegd

telefonisch perfect uitgelegd

Hoge verzendkosten

De website was onduidelijk om vast te stellen of het onderdeel zou passen; paste dan ook niet. De verzendkosten waren hoog, had bovendien brievenbuspakje kunnen zijn maar werd een grote doos. Retourkosten moest de klant zelf betalen. De logistieke kosten bedroegen 10,50 voor een produkt van 11,99. (Nog) geen terugkoppeling over de terugbetaling.

goed advies, klacht zeer netjes opgelost

goed en correct advies via app klacht zeer netjes opgelost

Makkelijke site, eenvoudig te bestellen. Om 22.00 uur besteld en de volgende middag in huis.

Snelle levering, prijs-kwaliteitverhouding is goed. Overzichtelijk website, accessoires zijn goed te vinden.

Snelle bezorging

Prima ervaring met PartsNL zeer snelle bezorging .

Alles perfect

SUPER SERVICE

Duidelijke website, opties en uitleg... Besteld om 11:00 uur en de volgende dag lag het al in de brievenbus. Super tevreden met het product en vooral de snelle levering maakt mij blij!

top bedrijf

Via de chat de juiste onderdelen gevonden voor mijn wasdroger. spullen snel geleverd.

Goed geen klachten

Zoals hier boven vermeld geen klachten en super snel geleverd

Supersnelle levering!

+ eenvoudig te bestellen + supersnelle levering + uitgebreid assortiment - vrij prijzig

Perfect!!!

Keurig op tijd en heel netjes verpakt. Aardige, correcte bezorger

Ik wilde iets bestellen wat niet voorradig was, werd op wachtlijst geplaatst en kreeg netjes bericht dat artikel op voorraad was. Bestelling gedaan en volgende dag in de bus.prima service.

Perfect, volgende dag is huis!

Bestelling geplaatst en de volgende dag goed verpakt in de brievenbus ontvangen. Perfect !!

Snel en betrouwbaar

Ik heb onlangs per ongeluk de stofzakhouder van mijn stofzuiger weggegooid. Heel internet heb ik afgezocht om dat bewuste onderdeel te vinden. PartsNL was het enige bedrijf waar ik dat kon vinden en het in voorraad had. Ik ga het morgen ophalen in de winkel waar het al heel snel na mijn bestelling was afgeleverd. Als ik weer eens een onderdeel nodig heb ga ik allereerst bij PartsNL kijken.

snelle levering van juiste artikel

snelle levering van juiste artikel, de stofzuigen van onze Philips stofzuiger.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE