Super snelle levering!

Mijn oven ging stuk, 's avonds nieuwe element besteld, volgende ochtend al geleverd. Makkelijk gevonden met merk en model nummer. Ook netjes en goed verpakt. Met bijgaand YouTube filmpje zelf kunnen vervangen. Super service!

Keurig en netjes verpakt geleverd

Goede zoekmedewerking van medewerker via mail

Netjes en duidelijk afgehandeld

Makkelijk vindbaar via Google snelle levering goede service

Onderdeel voor onze caravan nodig - gevonden via Google - besteld en volgende dag al binnen ! Super snel en goed verpakt

de volgende dag geleverd

Niet wat ik er van verwacht had!!!

Een bestelling gedaan met de gedachten en advies niet goed kan alles retour nu verkeerd geleverd alles moet nu retour maar dat kost helaas 7euro25 dat vind ik zonden... Nu krijg ik te horen dat dit mijn fout is label van de doos i.v.p de espressomachine.. Mvg, Herman

snelle service

duidelijke website. Benodigdheden goed te vinden. TIP: invoeren type werkte niet. was handig als bij de product informatie de maten hadden gestaan. Nu gegokt...en gelukkig goed!

Verzendkosten

Belachelijk dat je €1,99 verzendkosten moet betalen als je de bestelling ophaalt in de winkel. En zelfs nog bij een bedrag boven de €60,- Levering goed in winkel

Duidelijke site, goede producten en snelle levering.

Prima bedrijf. Aanrader.

duidelijke informatie en snelle bezorging

In mijn zoektocht naar onderdelen voor mijn 8 jaar oude wasmachine, kwam ik terecht bij parts.nl. Duidelijke informatie en als bonus nog een handig filmpje ook. Topsite!

Snel bezorgd

Een dag besteld andere dag in huis, dus heel blij

Goede site, goede/accurate informatie super snelle levering.

Mijn probleem was opgelost binnen een dag. Top!

Snelle service en aflevering

Goede ervaring met bedrijf

Goede service snel en goed verpakt

Had een onderdeel nodig voor mijn watertank, eerst gechat of hetgeen ik zou bestellen ook past op mijn apparaat ( het is een wat ouder apparaat) Goed advies gekregen. De bestelling werd zoals beloofd de volgende dag afgeleverd, kortom alles wat beloofd is werd nagekomen.

Keurig , en zeer snel geleverd

Vandaag besteld en idd de volgende dag geleverd prima

TOP

Overzichtelijke site, vlotte verwerking en een correcte levering. Ga zo door, top.

Supersnel verzonden en ontvangen

Onderdelen trimmer zeer snel binnen

Onderdelen origineel en niet te duur!

Onderdeel binnen

Na een aantal dagen bestelling binnen,totaal geen communicatie of bevestiging De komen pas als het onderdeel al gemonteerd is

Verrassend

Uitstekend door klantenservice geholpen voor productinfo en direct online besteld. De volgende ochtend in huis. Beter kan niet dacht ik.

Gewoon zoals het hoort

Zowel de producten als de verzending prima voor elkaar

Onderdelen besteld voor mijn robot stofzuiger partsnl heeft een zeer snelle service waardoor ik de dag erop al gebruik kon maken van alle onderdelen! Petje af!

Snel

Snel geleverd en het probleem prima opgelost. Spaart je weer een vaatwasser uit. Bedankt

Mooi ruim assortiment snel verzonden

Hadden een wartelmoer voor de vaatwasser nodig. Slijten snel dus meteen een 2e voor de voorraad erbij. €6,- verzendkosten is dan wel vreemd want het past makkelijk in de brievenbus. Maar al met al was het makkelijk vindbaar en snel verzonden.

snel en simpel

onderdelen simpel en overzichtelijk getoond en daardoor eenvoudig te bestellen

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE