snelle en goede levering

duidelijke website goede omschrijving van de artikelen zodat je het onderdeel goed kon vinden

Reasonable price and quick delivery

The right part is easy to find, the price is fair and the delivery was quick and as planned

hoge kwaliteit en snel

Ik repareer veel verschillende defecte apparaten. Ik had een kapotte Kärcher K3 deze keer waar ik snel en goedkoop een nieuwe reserveonderdelen nodig heb. Ik heb het, betrouwbaar, snel en betaalbaar. Dank je

Info op website was voldoende en levering via de winkel verliep uitstekend.

Prima en snelle levering

Kon het artikel goed vinden op de site van part,s besteld en de volgende dag in huis . Kan weer genieten van een lekker kopje koffie .

Super snel geleverd

Fijne online winkel hebben bijna alles en super snel met leveren . Toppie

netjes verpakt

Mn pakketje was netjes verpakt.snelle service,savonds besteld,volgende dag geleverd.

Ze helpen je wanneer je iets niet kan vinden. Je krijgt vlot bericht.

Snelle levering en de omschrijving van het artikel is goed aangegeven op de site

Juist en snel geleverd

Onderdelen passen correct

Makkelijk besteld en volgende dag geleverd.

Duidelijke site, makkelijk bestellen en binnen 20 uur geleverd.

Goede ervaring juiste spul en op tijd geleverd.

Onderdelen zoeker gebruikt maar past toch niet

Update: 21-6-2022 keurige mail van PartsNL nav mijn review en mail aan PartsNL. Helaas had ik de extra informatie niet gelezen, anders had ik geweten dat dit niet op de oudere type apparaten met het zelfde serienummer. Goed opgepakt en uitgelegd wat mij betreft PartsNL. Voor de zekerheid gebruik gemaakt van de onderdelen zoeker op de site om zeker te weten of het onderdeel zou passen. Dat gaf een positieve uitkomst dus bestelling geplaatst en deze werd snel geleverd. Gezien de prijs van het product waren de bezorgkosten wel hoog maar goed en werkende machine was mij ook wat waard. Nu blijft het onderdeel niet te passen en moet het retour. €7,25 retourkosten Dat was bijna de prijs van het onderdeel!!!

Goed geholpen bij selecteren van het type onderdeel op basis van een foto en typeplaatje.

Goed geholpen en paste precies

Telefonisch goed geholpen met het vinden van de typenummers. Vlot geleverd en past precies. Zeer tevreden.

Onderdeel past precies.

Duidelijke site, correcte en snelle levering

Prima en snel.

Besteld en de andere dag keurig afgeleverd.

fantastisch

Om 21:00 uur een onderdeel besteld. De andere dag om 13:00 uur had ik het al.

fantastisch

donderdag besteld en vrijdag had ik mijn glasplaat van de koelkast al binnen grandioos

Bedankt!! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Ongelooflijk snelle levering. Woensdag avond 21:50 besteld en donderdag in België geleverd. Proficiat

Correct op tijd. Goede bezorging.

Snelle service, ruime keuze

Omdat ik een mijn oude braun multimixer niet weg wilde gooien omdat er slechts 1 onderdeel kapot was ging ik opzoek en vond een groot assortiment bij Parts. Erg blij dat ik mijn mixer weer kan gebruiken.

Tevreden met duidelijk online advies en snelle levering

Via de site van PartsNL heel goed geholpen bij de keuze van het benodigde part en na bestelling volgens afspraak de volgende geleverd.

Uitstekende ervaring

Het door mij bestelde was bijwijzen van spreken nog eerder binnen dat ik het besteld had, super vlotte levering. PartsNL is een aanbeveling!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE