geweldig

iets minder mails versturen en dan zou het nog beter zijn

Vlotte service

Makkelijke website. Snel geleverd

Zeer positief

Uitstekende service en snelle verzending

Duidelijke website en een snelle levering. De bezorgkosten vind ik wel aan de hoge kant.

Lekker snel geleverd

Lekker snel geleverd.

Kapot geleverde onderdeel, werd onmiddellijk opnieuw geleverd.

Alles ging makkelijk en super!

Eenvoudig zoeken mits je typenummer hebt, eenvoudig bestellen en vlot geleverd via afhaalpunt. Top!

Helemaal top

Het bestelde snel en goed geleverd.

Goede snelle afhandeling.

Professioneel bedrijf , duidelijk , snelle aflevering .

Snelle levering van goede producten!

Snelle levering van goede producten!

Snel en goed.

Goede communicatie en snelle levering.

Binnen 1 dag geregeld. Prima

Voor 10 uur besteld, binnen 24 uur in huis.

Super snel

Duidelijke website,artikel besteld volgende dag geleverd.keurig verpakt.

In een woord…fantastisch

Goede communicatie…super makkelijk

Netjes bezorgd

Netjes en op tijd bezorgd top vr groet peter leeflang

Super snelle levering

Helemaal top! Snel en goede communicatie. Perfect product

Ruime keuze, snelle levering

Snel geleverd volgens afspraak

Het onderdeel wat ik nodig had heb ik s middags besteld en kon ik zo volgen. Het werd de volgende dag conform afspraak geleverd en zorgvuldig verpakt. Top!

Altijd goed!!

Prima service, snelle levering. Altijd goed!!

Prima product geleverd

Product was zoals omschreven. De bezorging met track en trace was minder.

Snel en t juiste onderdeel

De bestelling nog dezelfde dag aangemeld bij bezorger. DHL meld dat er een Email volgt die aangeeft wanneer men ongeveer denkt dit te leveren. Dit wordt steeds aangepast aan het bezorg moment. Van beide zeer tevreden.

Wat een supersnelle service en nette afhandeling

Geen ervaring over het product maar over de perfecte afhandeling van mijn order, of eigenlijk het retourneren ervan. Heb bij PartsNL een deurmanchet besteld voor mijn wasmachine, deze was door een gesp van een tuinbroek helemaal kapot getrokken. Na bestelling van de nieuwe bij PartsNL en het verwijderen van de oude bleek de trommel ook beschadigd te zijn. Kortom een nieuwe wasmachine gekocht. Het bestelde manchet terug gestuurd via DHL (via de procedure zoals beschreven op de website) en binnen twee dagen mijn geld incl. verzendkosten terug ontvangen. Echt een voorbeeld voor hoe het zou moeten.

Geleverd wat ik nodig had.

Vond op de site wat ik nodig had en dit werd binnen een paar dagen (i.v.m. feestdagen) geleverd.

Snelle levering en kwaliteitsproduct

Levering binnen 1-2 werkdagen. Producten goed verpakt zodat ze niet beschadigd aankomen. Juiste prijs kwaliteitsverhouding.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE