Gelukt !

Hier thuis werd een onderdeel gemist van een koffiezetapparaat. Niet op voorraad maar flink best voor gedaan om deze te bemachtigen door jullie.

Netjes en duidelijke website en spullen waren netjes optijd binnen

Met het service nummer juiste onderdeel opgezocht. Besteld en super snel geleverd

Snelle reactie en levering

Zoals ik zei snelle reactie en levering.

N.v.t

N.v.t

Was even lastig om juiste model te vinden maar na bestelling snelle levering.

Makkelijk en snel

Kon het artikelnummer niet vinden op de site, even gebeld, en de dame had 'm gelijk. Besteld en de volgende dag in huis. Hoe fijn!!

Top bedrijf

Snelle service na een leverprobleem. Geweldig opgelost

Topservice

Snel en goedkoop, ik ben erg tevreden.

prima en makkelijk

Goed dat het artikel op voorraad was en snel geleverd.

Onderdeel voor afzuigkap prima bezorgd en werkt prima.

We hadden een onderdeel van een 17 jaar oude afzuigkap stuk. We twijfelden tussen 2 onderdelen. Hoewel het avond was, werden we via de chat meteen geholpen. Toen er uiteindelijk toch een vraag open bleef staan., werd dat per mail nagevraagd. Dat antwoord, met de link naar het product, kwam direct de volgende ochtend. En we hadden het die dag daarna in huis.

Veel producten op voorraad en snelle levering

Goede info over welk artikel voor welke vaatwasser geschikt is en snelle levering.

Snel en correct

Goed te vinden op de site en snelle levering

Snel geleverd en werkt perfect

Warmte element besteld voor mijn aeg wasmaschine snel geleverd en werkt perfect.

Perfect!

Gelukkig het onderdeel voor de oven aanwezig en een snelle levering!

Positief

Snelle service, goede bereikbaarheid

Duidelijk, makkelijk en snel

Goede en duidelijke site, snelle service

Opgegeven 10 dagen levertijd en binnen een paar dagen geleverd

Zeer snelle,goed verpakte levering van originele stukken.

Er valt niets op aan te merken gezien belofte van “ de volgende dag in huis”. Goed verpakt en dus snel geleverd.

Verzendkosten waardeloos.

Ik koop een onderdeel voor mijn Dolce Gusto. Ik heb alleen maar een rubbertje nodig maar dat kan ik niet vinden. Ik koop dus het onderdeel met rubbertje en al. Kost iets van € 3,50. Komen er gewoon iets van € 6,00 verzendkosten bij terwijl het hele spul zo door de brievenbus kan. BELACHELIJK!!!!! Denk even wat beter na met verpakken en maak het aantrekkelijk voor de klanten. Stop niet alles zo maar in een doosje als het ook in een envelop kan. Scheelt karton en geld. Mvg. Jos.

Met een simpel onderdeel kan je apparaat er weer tegenaan

Via Parts.nl een nieuwe deurschakelaar gevonden voor mijn koelkast. Was nog wel even zoeken welke paste, maar prima geholpen daarbij door de medewerker in de winkel. Vervolgens binnen twee werkdagen in huis.

Topsite

Super handige site om onderdelen te zoeken. Snelle verzending in nette compacte verpakking

Prima service; vlotte bezorging

Ik heb bij Partsnl een bestelling gedaan voor een frituurmandje voor mijn Inventum Air Fryer. Ik woon zelf op Curaçao, maar ik sta ingeschreven bij een bezorgadres in Rotterdam die de bestelde goederen naar mijn Curaçaosch adres doorzendt. Deze bestelling verliep zoals dat bij PartsNL werd geadverteerd. De bestelling werd dezelfde dag verwerkt, waarna die nog de volgende dag (‘s ochtends) door DHL keurig werd afgeleverd in Rotterdam. Ik ben zeer tevreden met uw service.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE