Goed,oprijd schadevrij

Snelle bezorging netjes ingepakt

Alle artikelen zijn duidelijk zichtbaar en beschreven. De site is overzichtelijk wat het zoeken naar een bepaald artikel vergemakkelijkt. De bestelling plaatsen en afrekening ( verschillende keuzemogelijkheden ) verlopen vlotjes. De levering was uitermate snel, de dag erna.

Snel en goed..

Vandaag besteld, indien voorradig morgen in huis. Helemaal goed..

Zeer tevreden.

Aangenaam verrast hoe snel en compleet mijn bestelling is verzonden. Goedkoper dan bij de officiele fabrikant en de communicatie was helder en snel. Zeer tevreden over PartsNL.

de artikelen zijn makelijk te vinden en worden snel geleverd

Snel en goed

Enig minpuntje is dat de bezorger het pakket je in ons fietsenhok heeft gelegd, maar daarvan geen bericht in de brievenbus deed.

Ik zocht schakelaar ff contact met aparts nl en opgelost

Ik zocht een schakelaar met div bedrijven over en weer bellen en apppen !! Niks ! Ik had nog een aantekening ( Parts onderdelen). Ik dacht je weet maar nooit dus ff bellen na 10 min was de betreffende schakelaar onderweg? Kijk daar kun je wat mee top service! Parts top bedankt

snel en efficient

handig, ophalen in de winkel. scheelt aanzienlijk in de kosten. enorm assortiment. snelle en duidelijke communicatie. vriendelijk personeel in de ophaal winkel (Goirle)

snelle en correcte levering

geleverd wat besteld is, binnen de afgesproken tijd. enig klein minpuntje dat er op de binnen verpakking een sticker zet met breekbaar maar op de omverpakking niet? Gelukking onbeschadigd ontvangen

Supersnelle levering zoals vermeld.

Besteld en de volgende dag in huis.... Super geweldig

Super service!!!

Duidelijke site, bestellen en dag later in huis! Daarnaast super service, omdat product niet werkte, hebben ze navraag gedaan bij Tefal, binnen een paar uur al een antwoord. Geweldig. Ga zo door

Onderdeel snel geleverd

Het door mij bestelde onderdeel werd snel geleverd en paste perfect in het apparaat.

Netjes

Heel goed en beetje overdreven ingepakt .

Goeie ervaring.

's Avonds om 21.45 u besteld, en inderdaad de volgende dag in huis.

Binnen 1 dag bezorgd

Iemand had de stofzuigerzak houder met de stofzak weggegooid. Gelukkig vond ik de website van partsNL. Het is altijd afwachten of het dan goed gaat met een webshop waar ik tot dan toe nog geen ervaring mee heb. Gelukkig ging alles goed: het goede part kunnen vinden, schappelijke prijs en zelfs binnen 1 dag correct bezorgd.

Wat karcher hogedrukspuit onderdelen besteld, en perfecte aflevering de volgende dag al. Supersnel en goed passende onderdelen.

perfect

besteld geleverd precies zoals het hoort

goed en passend onderdeel

snel geleverd

Doen wat ze beloven!

Het onderdeel dat ik zocht was via de zoekfunctie op de site snel en gemakkelijk gevonden. Daarna ontving ik het onderdeel de dag daarop via de brievenbus en kon ik het onderdeel plaatsen. En dat is géén toevalstreffer: ik heb al vaker gebruik gemaakt van Parts.nl, met telkens hetzelfde resultaat. Kortom, bij Parts.nl maken ze waar wat ze beloven, dus van harte aanbevolen!

Binnen 1 dag het onderdeel

Heb deurtje van diepvries besteld. Het was op voorraad. Bij de oorspronkelijke leverancier moest het besteld worden.

Super Snel

Snelle levering.

Goede snelle service!

Het product is perfect en was snel geleverd.

gemakkelijk zoeken naar onderdelen.

De webshop is handig ingericht om onderdelen te vinden. Ideaal dat er ook duidelijke afbeeldingen bij staan. Zeer schappelijke prijzen en supersnel bezorgd. Dikke aanrader

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE