Deurtje van de wasmachine was stuk. Vrijdag’s besteld, maandag in huis.

Prima.

Was zeer snel geleverd. Prima service. Bravo.

Gewoon goed gegaan. Perfect

Prima onderdeel voor prima prijs.

De rubber ring i de deur van onze wasdroger was kapot. Op de site van Parts gezocht en gemakkelijk gevonden. Fijn dat je het typenummer van het apparaat kunt invullen en het juiste onderdeel komt naar voren. Snelle verzending. Moteren ging prima.

perfect

Lekker snel geleverd

Zo hoort het te zijn snel en een goede service

Super service

Op zondag bestelling geplaatst en maandag meteen geleverd

Het product werd correct en snel geleverd

Je kunt vinden wat je zoekt. De bezorging wordt correct afgehandeld.

Super geholpen

Onderdelen besteld voor stoom wisser alles klopte top

ik heb mijn bestelling nog niet dhl is het aan het zoeken

nog geen bestelling binnen dhl is het aan het zoeken

super service

ik wist niet precies wat ik nodig had voor onderdelen van een vaatwasser en toen ik de chat had geopend en mijn vraag stelde werd ik direct perfect geholpen en wist wat ik nodig had door de goede service. TOP !!

Fijne site makkelijk te bestellen veel artikelen

Fijn online winkelen hebben zeer veel artikelen. Als er al een min puntje is dan vind ik de verzendkosten vrij hoog maar wel de moeite waard.

Goed product en snel geleverd.

Bestelling klopte en het artikel paste. Artikel zat netjes verpakt in een doosje dat makkelijk gebruikt kon worden voor de eventuele retourzending.

Het afdekplaatje voor de verlichting die ik heb besteld past uitstekend op mijn 19 jaar oude afzuigkap in de keuken.

Goede klantenservice

Kan nog geen beoordeling geven.

Dhl problemen, onderdeel nog steeds niet binnen. Afgelopen vrijdag besteld. Mogelijk komende donderdag pas levering, als dhl doet wat ze nu beloven en niet weer een vertraging krijgen.

Snelle levering en goed verpakt. Het product kunnen bestellen met zekerheid dat het past doormiddel van een zoekfunctie op de site die bekijkt of het product op bijvoorbeeld jouw type Kärcher past.

Ronduit Goede ervaringen met Parts.nl

Ik heb nu een aantal keer onderdelen besteld bij Parts.nl vaatwasser en droogtrommel draaien nog steeds. Als ik deze onderdelen niet had gevonden dan had ik ze beide moeten vervangen.. De onderdelen werden de volgende dag geleverd. en zijn van goede kwaliteit... Parts.nl is voor mij een blijvertje!

maar ik had een wit fornuis en heb zwarte gekregen wist niet dat er wit misschien was maar niet erg

Hrel klantvriendelijk

Omdat ik met spoed een artikel uit mijn bestelling nodig had is deze eerder verzonden dan gebruikelijk. Wat een super service!

Precies wat verwacht wordt

Duidelijk, eerlijk snel

Goedkoop en snelle levering via de PartsNL winkel

Snel en goedkoop geleverd via de PartsNL winkel

Goede service. Verkeerde stuk na maanden wachten maar direct een oplossing gekregen hiervoor

Goede dienst na verkoop. Verkeerd stuk gekregen na maanden van veel geduld, maar dan direct vriendelijk en snel verder geholpen en gratis het juiste stuk beloofd gekregen. Hopelijk ontvang ik dit nu snel zoals beloofd…

compleet

Alles klopte geen veranderingen moeten toepassen vlotte levering bezorger was ook vriendelijk. Prima zo.

super leverancier

kan niet beter