Simpel geregeld

Simpel geregeld en keurig volgens belofte op tijd geleverd.

Prima product

snelle levering alle onderdelen passen top dank je wel.

Top als je weet wat je nodig hebt

Zonder enige twijfel diversen keren onderdelen besteld hier voor mij saeco koffie machine. Deze keer weer een zonder enig contact op de site direct gevonden wat ik zocht. Dus goede logische site (winkel). Besteld betaald zonder enig probleem. Als klap op de vuurpijl volgende dat in huis. Dus gefeliciteerd met de vijf sterren (dik verdiend) Ik sta bekend om mijn kritische beoordelingen. Maar hier kon ik niet anders. Nu hopen dat die volgende keer ook zo is. Dak u

Goede levering

Onderdeel makkelijk te vinden en een snelle levering

ongelooflijk

Het zoeken naar een nieuwe knop omdat de knop van de koelkast in de camper afgebroken was, heeft veel voeten in de aarde gehad. Vele websites bezocht. Gelukkig vonden we de knop bij PartsNL Het geluk was van korte duur, want de knop past niet. Bellen? We wonen in de buurt van Nijmegen, dus die winkel gebeld. Wisten we wel zeker dat de knop niet paste. Al pratende naar de camper gelopen en bekeken waarom de knop niet past. De verkoper had een engelen geduld. Inmiddels hadden we door googelen een andere knop gevonden. Kunnen zij die binnen een week leveren want we gaan op vakantie. Helaas op korte termijn niet mogelijk. Einde verhaal? Nee, de verkoper hielp ons met zoeken op internet. En dankzij hem krijgen wij op tijd een nieuwe knop.

Geweldig goede service en hulpvaardig

Even weet je het niet exact wat je hebben moet, je gaat even chatten en heel snel antwoord en de juiste onderdelen. Nu kan het niet meer fout gaan en de volgende dag heb je het in huis.

In 1 woord geweldig

Website gemakkelijk te vinden , product ook snel gevonden. Betaling perfect geregeld en bestelling kwam via Post NL op tijd aan Zeker een aanrader !

Prima levering

Prima levering en goed mailcontact..Snelle levering..

Snel en netjes geleverd

Bestelling werd direct verzonden na bestelling. Kwam keurig verpakt de volgende dag binnen.

Was prima

Het kapje voor het Philishave scheerapparaat was goed!!

Snelle en goede service

Snelle en goede levering van het bestelde product. Jammer dat de verzendkosten hoger waren dan mijn bestelde product. Had in enveloppe met de post verzonden kunnen worden, maar het kwam in doosje met bezorgdienst. Die het vervolgens in de brievenbus deed!

Razend snel

Op zondag een knop afgebroken van mijn Koelkast in de camper. Bij de fabrikant kwam ik er online niet uit. Dankzij de gedetailleerde tekening op parts.nl kon ik makkelijk het juiste onderdeel vinden en bestellen. De knop werd dinsdag al geleverd.

Prima geregeld.

Zeer snelle levering.

Perfecte levering! snelle service!

Perfecte levering! snelle service!

Snelle levering en een goed product dus ben erg blij met mijn aankoop.

Makkelijk onderdeel te vinden en super snelle levering

Met het juiste merk en typenummer makkelijk het onderdeel te vinden. Super snelle levering . s' Middags besteld de volgende dag in huis. Top.

Top bedrijf

Waar ik niet uit kwam ,hebben ze mijn enorm geholpen om het juiste onderdeel te vinden ,iets waar de fabrikant het af laat weten. Dank je wel .

Juiste component snel in huis

Het was niet moeilijk om de juiste component te vinden (riem droogtrommel). Binnen twee dagen had ik de riem in huis en de communicatie over de levering was helder.

Snelle afhandeling en bestelling de dag erna thuis

In de ochtend mijn bestelling geplaatst. Vlak erna bevestiging per email van hetgeen ik besteld had en kort daarna weer bericht (email) dat de bestelling al verzonden was. De dag erna had ik mijn bestelling al binnen.

Fijn bedrijf

Ik heb een melk opschuif reservoir besteld

Veel keuze - groot assortiment

De onderdelen zijn eenvoudig te vinden. Er is veel voorrraad en snelle levering.

Juiste onderdeel binnen 1 dag in huis

Op de site snel het goede onderdeel gevonden. Betaalbaar en direct verzonden. De volgende dag konden we weer wassen.

Perfect geregeld, flexibel bij bestelling.

Na bestelling bleek een deel niet direct leverbaar te zijn. Na overleg is het eerste deel direct verzonden zodat ik er de volgende dag direct mee aan de gang kon gaan.

Alles perfect, 's-avonds besteld, andere morgen in huis.

Dit deurrubber aan de onderkant van de vaatwasser deur vervangen, was een eind minder. De deur van deze Bauknecht moest vrijwel helemaal uit elkaar en het plaatwerk is vlijmscherp. En de veerbelaste scharnieren weer terug vastzetten was ook wel een uitdaging. Maar... Hij lekt niet meer!

Zeer snel en correct

Snel besteld en snel geleverd Perfect

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE