Uitstekende en snelle service!

Precies wat ik wilde op voorraad! Goede toelichting of het paste op mijn ijskast. Binnen een dag in huis.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Super. Besteld en volgende dag al in huis. Erg blij mee!

Uitstekende snelle service!

Er was iets misgegaan met de bestelling: omdat er informatie mistte op de website was de verkeer keuze gemaakt voor een type hogedrukslang. Na snel en prettig mailcontact werd de juiste slang gevonden en toegestuurd. Binnen twee dagen was alles geregeld, zonder extra kosten. Fijn adres.

geweldig-vlug-makkelijk

Bosch 00354135 Manchet Hoog model 38,99 38,99 Zondagmiddag 15.10 uur Manchet besteld Maandagmiddag al in huis. Met duidelijk installatiefilm fluitje van een cent. Alles bij elkaar 35 minuten aan gewerkt.. Klasse bedrijf. goed voor 6 sterren!

Snelle bezorging, helaas was een (1) lampje gebroken. Niet gelukkig met de bezorger. Kreeg een mailtje dat het afgeleverd was, echter nooit iemand gezien. Mijn buurvrouw trof het pakketje in de struiken van mijn voortuin.

Snel, adequaat, en zorgvuldig verpaktt

Met heldere website vlug het juiste onderdeel gevonden, snelle aflevering na bestelling, anderhalve dag, en glasplaat was zorgvuldig verpakt.

Beste webshop voor kleine reparaties

Als altijd de volgende dag in huis. De webshop is perfect: voer het typenummer van het defecte apparaat in en je krijgt een lijst met vervangbare onderdelen.

Zeer goede ervaring

Ik was op zoek naar een kabel voor een hoge drukspuit. Alleen op parts.nl direct gevonden wat ik zocht. Er stond helder vermeld op welke apparaten de slang kan worden aangesloten. En voor een goede prijs. Ik heb dit product zondag besteld en had het de volgende dag, maandagmiddag, al in huis. Heel prettige ervaring!

een heel goede zaak

vlug en goed

Product snel geleverd. Helaas het verkeerde product besteld en dit reeds geretourneerd, hopelijk verloopt dit ook net zo goed. Zeer tevreden tot nu toe.

Snelle en juiste levering

Bestelsysteem is duidelijk en werkt perfect.

Het onderdeel was zo klein dat het in een kleinere verpakking past die in de brievenbus past. Scheelt jullie verpakkingsmateriaal en de ontvanger verzendkosten. De verzendkosten waren hoger dan de kosten voor het product

Top bedrijf, snel , accuraat

Binnen 1 werkdag geleverd!! Shappoo

Gewoon goed.

Zoals het hoort.

uitstekend

Goede verzorging en levering.

Gewoon goed!

Zeer snelle levering. Dit was niet mijn eerste ervaring met PartsNL, de vorige keer was ook alles in orde.

Inhoud prima maar lvering duurde erg lang

produkten prima maar levering is 3 of 4 keer uitgesteld. Dat werd wel gemeld maar wellicht primaire reactie dat het in 2 weken geleverd kon worden in plaats van de werkelijke 6 of 7 weken.

Snelle levering van het product: ‘s avonds besteld volgende dag al in huis. Op de website de check gedaan of het product op mijn combi magnetron paste. De aanbeveling gevolgd en dit klopte precies. Ik ben zeer tevreden!

Snelle levering binnen 24 uur.

Positief en deskundig

Klantvriedelijk personeel Neemt de tijd voor al je vragen Deskundig

Not in time

I decided to buy from Parts NL because of the delivery time (just 24h!). After 4 days, I still have to receive the item purchased. I know that it does not dipend on Parts NL but on the delivery company. However, do not provide information on the website regarding the delivery time if you are not sure you can observe it.

Prima webshop

Overzichtelijke en goed te gebruiken webshop met een keur aan onderdelen. Ook onderdelen van reeds uit de handel zijnde apparaten waar de fabrikanten al geen onderdelen meer van leveren, zijn te verkrijgen. Leveringen zijn snel en vlot alleen jammer dat Partsnl geen pakje gemak aanbied! Verder prima afhandeling!

Deskundig, Vriendelijk & Snel geleverd.

Na telefonisch onderhoud het benodigde onderdeel besteld, de volgende ochtend prima verpakt aangekomen. Duidelijke website , al met al ben ik zeer tevreden. Groet uit Sneek.

goed en precies passend

precies passend en op tijd geleverd

Duidelijke site, makkelijk bestellen, zeer snelle levering.

Aan te bevelen!

15 Weegschaalstraat